Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevi de la 7 licee din județul Constanța, la fața județeană a concursului național „Știu și aplic – Securitatea și sănătatea în muncă se deprinde de pe băncile școlii“

ro

13 Apr, 2022 09:37 1609 Marime text
Colegiul Național Mihai Eminescu ConstanțaColegiul Național Mihai Eminescu din Constanța a găzduit sâmbătă, 9 aprilie 2022, CONCURSUL NATIONAL ȘTIU ȘI APLIC – SECURITATEA ȘI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ SE DEPRINDE DE PE BĂNCILE ȘCOLII – faza județeană.
 
Potrivit unui comunicat al ISJ Constanța, activitatea s-a desfășurat în baza protocolului încheiat între Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța.
 
La competiție au participat 23 de elevi de la 7 licee din județul Constanța: Colegiul Național Mihai Eminescu Constanța, Liceul Tehnologic I.N.Roman Constanța, Liceul de Marină Constanța, Liceul Tehnologic D. Hurmuzescu Medgidia, Liceul Tehnologic Axiopolis Cernavodă, Liceul Tehnologic Gh.M. Costin Constanța și Liceul Economic V. Madgearu Constanța.
 

„La profilul Liceu teoretic inferior și profilul Liceu teoretic superior locurile I au fost ocupate de către elevii Colegiului Național Mihai Eminescu Constanța.
 
La profilul Liceu tehnologic inferior premiul I a fost obținut de către Liceul Tehnologic I.N.Roman Constanța, premiul al II-lea de Liceul de Marină Constanța și premiul al III-lea de elevii de la Liceul Tehnologic D. Hurmuzescu Medgidia.
 
La profilul Liceu tehnologic superior elevii echipei Liceului Tehnologic D. Hurmuzescu Medgidia au obținut locul I, pe locul II fiind elevii Liceului Tehnologic Axiopolis Cernavodă.
 
La profilul Profesional, echipa elevilor de la Liceul Tehnologic Gh.M.Costin Constanța s-a clasat pe locul I, echipa elevilor de la Liceul de Marină Constanța a ocupat al II-lea loc, echipa elevilor de la Liceul Economic V. Madgearu Constanța s-a clasat pe locul al III-lea, iar mențiunea a fost acordată echipei elevilor de la Liceul Tehnologic D. Hurmuzescu Medgidia“ - au precizat reprezentanții ISJ Constanța.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii