Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:56 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPADTE Doliu în învăţământul constănţean. Profesorul de desen Adrian Drăguţ ne-a părăsit

ro

22 May, 2020 08:56 15189 Marime text


 Profesorul de educație artistică plastică Adrian Drăguț, care a modelat de aproape patru decenii, talentul și sensibilitatea elevilor Școlii Gimnaziale nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu”, a trecut la ceve veşnice. 

Profesor, eseist şi pictor cunoscut pentru intransigenţa la catedră şi principiile pe care le respectă, pentru cărţile scrise şi expoziţiile prezentate de-a lungul timpului, Adrian Drăguţ a expus, de-a lungul timpului, creaţii care poartă amprenta sa de “investigator“ serios al lumii, prin culoare şi lumină.
 
UPDATE 1:

Astăzi, la ora 15 :00, va fi depus la Cimitirul Central, Casa mortuară "Clares", trupul neînsuflețit al dragului nostru coleg și prieten, PROFESOR- ADRIAN DRĂGUȚ. Sincere condoleanțe familiei!, au anunţat colegii de la Şcoala Gimnazială nr, 16 din Constanţa
 


 

UPDATE:

Cu durere în suflet va anunț ca domnul profesor de desen al Scolii Gimnaziale Nr. 16 Constanța "M. I. Dobrogeanu" a plecat din aceasta lume.  Dumnezeu să-l ierte! Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!, au transmis  colegii de la Şcoala Gimnazială nr, 16 din Constanţa.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii