Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Armatei României În şcolile constănţene se promovează profesia militară

ro

19 Oct, 2018 14:09 1668 Marime text
În perioada 17-23 octombrie 2018, în judeţul Constanţa are loc evenimentul „Ziua Armatei României în şcoli”. În cadrul acestei acţiuni, Biroul informare-recrutare Constanţa, în colaborare cu Biroul informare şi relaţii publice al Statului Major al Forţelor Navale şi UM 01783 Murfatlar, desfăşoară activităţi de promovare a profesiei militare în instituţii de învăţământ.
 
Zilele acestea au avut loc informări la Liceul Tehnologic „Carol I”  Ostrov, Liceul Teoretic Băneasa, Liceul Tehnologic „Jean Dinu” Adamclisi şi la Liceul Teoretic loc. Murfatlar. Astăzi, la Universitatea „Ovidius” Constanţa se desfăşoară evenimentul „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii unei forme de învăţământ, promoţia 2018”, organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa.
 
Pe 22, respectiv 23 octombrie, se reiau informările la Liceul Teoretic din Negru Vodă, Liceul Tehnologic din Cobadin, Liceul Tehnologic din Ciobanu, Liceul Tehnologic din Crucea şi Liceul Tehnologic din Nicolae Bălcescu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii