Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se vor relua cursurile la Universitatea „Ovidius” din Constanța Șapte facultăți vor desfășura activități online, iar celelalte nouă, în sistem mixt

ro

28 Sep, 2020 00:00 4013 Marime text

Doar câteva zile îi mai despart pe studenți de așteptata deschidere a anului universitar 2020-2021, care la Constanța, la Universitatea „Ovidius”, se va petrece joi, 1 octombrie, deocamdată fiind purtate încă discuții, la nivelul conducerii, legate de modul de abordare a acestei festivități.
Cert este că desfășurarea activităților didactice a fost votată atât în consiliul de administrație, cât și în Senatul Universității „Ovidius”

ON LINE
1. Facultatea de Drept și Științe Administrative
2. Facultatea de Istorie
3. Facultatea de Litere
4. Facultatea de Matematică
5. Facultatea de Psihologie
6. Facultatea de Științe Economice
7. Facultatea de Teologie

MIXT
1. Facultatea de Arte
2. Facultatea de Construcții
3. Facultatea de Educație Fizică și Sport
4. Facultatea de Farmacie
5. Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă
6. Facultatea de Medicină
7. Facultatea de Medicină Dentară
8. Facultatea de Științe Aplicate
9. Facultatea de Științe ale Naturii
Facultățile care vor desfășura activități didactice exclusiv on-line, nu vor mai caza studenți și cadre didactice în spațiile de cazare ale UOC, până la emiterea unei noi hotărâri, în funcție de evoluția epidemiologică.
 

Săptămâna deschiderilor de an universitar

Astăzi, la Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj Napoca, începând cu ora 10, va fi transmisă live festivitatea de deschidere a anului universitar 2020-2021, după care fiecare facultate are propriul eveniment. Spre exemplu, Facultatea de biologie a decis să organizeze festivitatea de deschidere cu participarea doar a studenților anilor I, nivel LICENȚĂ, care vor veni neînsoțiți, cu mască de protecție și își vor dezinfecta mâinile la intrare în Gradina Botanică. Studenții vor fi așteptați de către tutorii de an și conduși la locul de desfășurare a festivității.


La Academia de Studii Economice din București, deschiderea anului universitar 2020-2021 va avea loc astăzi și va debuta, între orele 10.00-11.00, cu deschiderea oficială instituțională în Aula Magna, cu prezența membrilor conducerii ASE, în limita prevederilor legale, fiind transmisă LIVE, după care fiecare facultate are programate festivități online.


Citește și:

Șase noi decani la Universitatea „Ovidius”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii