Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de oratorie Echipa Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", pe locul III la secțiunea licee bilingve certificate LabelFrancEducation (FOTO)

ro

13 May, 2023 10:32 1301 Marime text


Vineri, 12 mai, echipa Colegiului Național " Mircea cel Bătrân" Constanța, formată din elevele Emma Mangiurea, Aysel-Eylul Ablez și Bianca-Ioana Ilie-Șerban, de la profilul bilingv franceză, a participat la finala regională a concursului internațional de oratorie "Ambassadeurs, ambassadrices en herbe" organizat de Institutul Francez și Colegiul Național "Școala Centrală" din București.

Echipa CNMB, coordonată de prof. Florentina Gheorghe și prof. Cristina Zaharia, a câștigat locul al III-lea la secțiunea licee bilingve certificate LabelFrancEducation., au transmis reprezentanții Colegiului. 

Concursul, ajuns la a XI-a ediție la nivel internațional, este organizat de AEFE ( Agence pour l'enseignement français à l'étranger) și evaluează competențe de exprimare orală și argumentare pe teme de actualitate, precum cea de anul acesta, "Un monde numérique: enfer ou paradis?".



foto: Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" Constanța -126 de ani
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii