Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circ la şedinţele Consiliului Profesoral al Liceului Teoretic Băneasa!

ro

18 Feb, 2017 00:00 3145 Marime text
Sămânţă de scandal la Liceul Teoretic Băneasa! Pe data de 2 februarie, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Profesoral, cinci cadre didactice şi-au adresat cuvinte jignitoare.
 
„Totul a pornit de la două cadre didactice care au jignit trei colegi. Sunt două surori: o profesoară de limba franceză şi una de matematică. Ele au fost cele care au început jignirile. Sunt 50 de martori. S-a constituit o comisie de disciplină, care va analiza cele întâmplate şi va decide sancţiunile ce vor fi aplicate. Cei implicaţi în scandal ar putea primi avertisment scris“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, directorul Liceului Teoretic Băneasa, Orhan Osman.
 
Joi, la unitatea şcolară au ajuns şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, însă, potrivit inspectorului şcolar general adjunct, Alina Codreanu, vizita a fost una de lucru. „Inspectorii şcolari au verificat proiectul de încadrare pentru anul şcolar viitor“, a precizat aceasta. Potrivit IJP Constanţa, nicio persoană nu a depus plângere sau reclamaţii în urma acestui scandal.
 
Reamintim că, pe 27 ianuarie 2017, un cadru didactic de la Liceul Teoretic Băneasa ar fi agresat un elev din clasa a X-a. Profesorul Mihai Gora ar fi lovit minorul de mai multe ori. „În urma anchetei efectuate de comisia de disciplină, care a verificat faptele sesizate, declaraţiile elevului şi pe cele ale profesorului, cadrul didactic a primit avertisment scris“, a adăugat directorul Liceului Teoretic Băneasa, Orhan Osman.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii