Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun reprezentanții Ministerului Educației despre redeschiderea școlilor

ro

16 Dec, 2020 21:30 1871 Marime text
  • Reprezentanţii Ministerului Educaţiei au anunţat că în funcţie de situaţia epidemiologică, se va decide dacă elevii vor reveni la şcoală după Sărbătorile de iarnă, relatează România TV.

Jean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educaţiei spune că dacă numărul cazurilor de coronavirus nu va scădea, elevii vor face cursuri online şi după vacanţa de iarnă.

„Decizia cu privirea la deschiderea unităţilor de învăţământ o ia Comitetul Naţional care analizează situaţia epidemiologică de la acel moment. Pe scurt, nu se va schimba nimic dacă numărul cazurilor de Covid-19 nu va scădea”, a spus Jean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educaţiei.

„În funcţie de situaţia epidemiologică, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă va decide revenirea la şcoală în format fizic. Facem un apel la elevi, la cadrele didactice, la părinţi, să respecte măsurile de protecţie sanitară, să fim mai precauţi, mai ales că se apropie perioada Sărbătorilor de Iarnă”, a prcizat Cristian Tănase, purtător de cuvânt Ministerul Educaţiei şi Cercetării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii