Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă reparaţia acoperişului sălii de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 40 „Aurel Vlaicu“

ro

16 Sep, 2017 00:00 3463 Marime text
Şcoala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu“ Constanţa intenţionează să repare acoperişul sălii de sport. În acest scop, unitatea şcolară va cumpăra, prin negociere directă, „lucrări de reparaţii acoperiş sala de sport (hidroizolaţie) a sediului Şcolii Gimnaziale nr. 40 «Aurel Vlaicu» Constanţa“, conform caietului de sarcini.
 
Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 95.000 de lei, iar termenul de execuţie a lucrărilor este de maximum 20 de zile. Garanţia lucrărilor va fi de doi ani. Garanţia de bună execuţie se va constitui în cuantum de 5%.
 
Operatorii economici trebuie să aibă capacitatea profesională de a executa lucrările solicitate. Ofertele vor fi prezentate până la data de 21.09.2017, ora 12.00. Contractul va fi atribuit în baza criteriului „preţul cel mai scăzut“. Documentele de calificare, oferta tehnică şi oferta financiară se vor depune la sediul Şcolii Gimnaziale nr. 40 „Aurel Vlaicu“ Constanţa. Oferta financiară se va prezenta în lei, fără TVA, se va publica în catalogul electronic SEAP şi, în paralel, va fi depusă în plic închis odată cu documentaţia de calificare şi oferta tehnică.

Despre unitatea şcolară 

În anul 1980 a luat fiinţă, în zona industrială a oraşului, Şcoala nr. 40, cu un efectiv de peste 1.000 de elevi. În 1995, şcoala preia numele marelui aviator Aurel Vlaicu şi îşi schimbă denumirea în Şcoala cu clasele I-VIII „Aurel Vlaicu“. Data de 6 noiembrie, ziua naşterii lui Aurel Vlaicu, devine ziua şcolii. În 2000, din partea Departamentului de Educaţie al Uniunii Europene, primeşte certificatul de şcoală „My Europe“. Tot în acest an s-au pus bazele Concursului de matematică interşcolar „Aurel Vlaicu“, iar în anul 2002, ale Concursului „Generaţia integrării europene“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii