Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucurie, joacă şi culoare, la Liceul Teoretic Murfatlar şi la Grădiniţa din localitate

ro

01 Jun, 2017 14:42 3611 Marime text
Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții de care-și amintește cu drag omul matur. Locul unde lumea îți pare o poveste magică cu zâne și spiriduşi și unde bunicii sunt protectorii absoluți ai copilului care mai face din când în când câte-o trăznaie.
 
Convinşi de adevărul acestor afirmaţii, voluntarii cu suflet mare din echipa SNAC a Liceului Teoretic Murfatlar, alături de prof. coordonator Sandu Valentina şi de cadrele didactice implicate în activităţile dedicate Zilei copilului, au organizat în perioada 22 – 25 mai 2017 activităţi comune în care elevii din clasa a III-a i-au avut ca oaspeţi pe colegii din clasele I-VI beneficiari SNAC din unitatea şcolară.
 

Copiii au participat împreună la concursul de pictat baloane, s-au întrecut apoi imaginând figurine din baloane pentru modelaj şi au concurat cu entuziasm la ştafeta cu oul în lingură în faţa juriului format din liceenii voluntari. Au spus ghicitori, au râs mult, s-au simţit bine împreună şi au tresărit la unison când, inevitabil, s-a mai spart câte-un balon. De asemenea, preşcolarii de la Grădiniţa PN Nr.1din structura Liceului Teoretic Murfatlar au sărbătorit împreună Ziua copilului prin desene pe asfalt, jocuri în aer liber şi programe artistice pe scenă.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii