Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzaţii în urma Concursului de matematică „Euxin Math“ „Subiectele au fost neclare şi în afara programei anunţate a concursului“ (documente)

ro

27 May, 2015 00:00 15247 Marime text
acuzatii in urma concursului de matematica euxin math subiectele au fost neclare si in afara programei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetatean 28 May, 2015 19:31 Este totusi interesant cum copiii de la aceleasi scoli si pregatiti de aceleasi invatatoare iau in mod sistematic punctaje maxime la toate concursurile. Statistic vorbind distributia geniilor in cadrul populatiei este una aleatorie, in mod normal nu sunt adunate inteligentele superioare intr-un singur loc, ci sunt dispersate in masa populatiei.
  • parinte 27 May, 2015 18:56 Sunt parinte de copil ce a participat la concurs. Subiectele au fost cu un grad ridicat de dificultate. Mi se pare firesc sa fie asa , deoarece a fost totusi ultima etapa si trebuia sa se faca o departajare. E un concurs real. Nu o facatura cu taxa la care toti sa ia punctaje mari . Felicitari elevilor ce au obtinut punctaje mari. Inseamna doar ca acei copii au lucrat mai mult decat ceilalti...si apropo...e normal ca un copil sa planga daca simte ca nu e multumit de cat a rezolvat...