Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:57 19 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activităţi informativ-preventive la Colegiul Național ,,Mircea cel Bătrân” din Constanța

ro

05 Dec, 2018 16:04 391 Marime text
Potrivit IPJ Constanța, poliţiştii Bioului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au fost astăzi printre elevii Colegiului Național ,,Mircea cel Bătrân” din municipiul Constanța, unde au desfăşurat activităţi informativ-preventive. 

Astfel, polițiștii constănțeni au discutat cu elevii despre aspect privind răspunderea penală, prevenirea comportamentului antisocial, prevenirea agresivităţii şi a violenţei în mediul şcolar și prevenirea victimizării elevilor, oferindu-le în acest sens materiale cu sfaturi preventive.

Pe parcursul activității, poliţiştii i-au încurajat pe tineri să poarte o discuție interactivă, prilej pentru a le oferi acestora sfaturi şi răspunsuri tuturor întrebărilor.

Activităţile derulate se subscriu obiectivelor Priorității naționale și locale de prevenire a delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor și Proiectului de prevenire a violenței domestic și a traficului de persoane,,Refuz să devin o victimă!”.

La activitate au participat și reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane Constanța.Sursa foto: IPJ Constanța 
 
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii