Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:19 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

77,85 % dintre candidaţii din judeţul Constanţa, cu note peste 5 la titularizare. Patru profesori - cu nota 10

ro

18 Jul, 2017 16:01 2252 Marime text
Potrivit ISJ Constanţa, 478 de candidați (77,85 %) au obținut note mai mari de 5 (cinci) la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământ din acest an (titulartizare). 

136 de candidaţi au fost notaţi cu note sub 5 (cinci), iari cinci candidați, note între 1,00-2,00.   

Patru profesori au obţinut nota 10 la titulatizare. Aceştia sunt:  Costara Tanța (economie şi educatie antreprenorială), Dascălu Vincențiu Armand (istorie), Nurali  Emel  (biologie), Iordache Ioan-Alin (istorie)  

Contestaţiile se depun în perioada 18-19 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, iar rezultatele finale vor fi afișate marți, 25 iulie 2017.

Candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) și minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire).

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământ din acest an, au fost publicate 207 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată și 1.700 (complete și incomplete) pentru angajare pe perioadă determinată.

Toate actele normative care reglementează organizarea şi desfăşurarea concursului, repartizarea candidaților, precum şi programele specifice pentru concurs pot fi consultate pe site-ul ISJ Constanța: http://www.isjcta.ro/concurs-pentru-ocuparea-posturilor-2017/, iar rezultatele, pe site-ul http://titularizare.edu.ro/

Ti-a placut articolul?

Comentarii