Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

50 de elevi ai Şcolii „Marin Ionescu-Dobrogianu“, calificaţi la etapa locală a Concursului „Amicii Isteţi“

ro

22 Feb, 2016 00:00 6678 Marime text


Şcoala Gimnazială nr. 16 „Marin Ionescu-Dobrogianu“ din municipiul Constanţa a găzduit, sâmbătă, etapa pe şcoală a Concursului „Amicii Isteţi“, ediţia a II-a, pentru clasele pregătitoare şi I.
 
La concurs au participat 176 de elevi, pregătiţi de: înv. Maria Zatic, prof. înv. primar Nicoleta Ciorogaru, prof. înv. primar Carmen Coman, prof. înv. primar Elena Mănescu, prof. înv. primar Veronica Nistoroiu, prof. înv. primar Mariana Preda, prof. înv. primar Cristina Radu şi înv. Daniela David.
 

„Organizarea concursului a decurs foarte bine, toţi elevii au reuşit să rezolve la timp toate subiectele. 140 de elevi din clasele pregătitoare şi I ai şcolii noastre au obţinut între 70 şi 100 de puncte. Competiţia a fost strânsă, elevii s-au străduit să obţină calificarea în etapa următoare, cea pe Cercul Pedagogic nr. 1, aceasta făcându-se de la 85 de puncte. Şcoala Gimnazială nr. 16 merge în etapa locală desfăşurată pe mai multe şcoli din Constanţa cu un număr de 50 de elevi de la clasa pregătitoare şi clasa I“, a declarat consilierul de imagine, prof. Elena Mănescu.

 


Scopul concursului este de a stimula interesul pentru desfăşurarea unor activităţi de tip ştiinţific, de a valorifica potenţialul elevilor în domeniile studiate, de a promova spiritul de competiţie, dar şi de a realiza un schimb de experienţă între cadre didactice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii