Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:26 17 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 de şcoli, la prima ediţie a Târgului de Ştiinţe

ro

20 Dec, 2017 00:00 1051 Marime text
Aseară, timp de câteva ore bune, la City Park Mall, pasionaţii de shopping au fost martorii primei ediţii a Târgului de Ştiinţe intitulat „Magia Ştiinţelor“, o activitate cuprinsă în proiectul judeţean „Miracolul Ştiinţelor“, ediţia a III-a, iniţiat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, prin inspectorii şcolari Mădălina Ivănescu, Gabriela Micu şi Adriana Popescu.
 
Activitatea şi-a dorit să promoveze în rândul publicului larg ştiinţele naturii şi importanţa acestora. Cercetarea, ştiinţa şi creativitatea sunt repere ale tinerei generaţii care este convinsă că o societate se poate dezvolta prin cunoaştere şi competitivitate.
 
Spiritul de observaţie, gândirea intuitivă şi analitică, perspicacitatea, flexibilitatea gândirii, priceperea de a experimenta, imaginaţia anticipativă şi aptitudinile ştiinţifice sunt puse în evidenţă în produsele de proiect şi în activităţile experimentale propuse de elevii coordonaţi de profesorii din cele aproximativ 20 de unităţi de învăţământ înscrise pentru această ediţie a Târgului de Ştiinţe.

Ti-a placut articolul?

Comentarii