Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:10 06 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu Live Remus Negoi, președinte USR Constanța, obiective și planuri politice pentru alegerile parlamentare

ro

28 Oct, 2020 00:00 1930 Marime text
  • USR Constanța și PLUS Constanța și-au desemnat, prin alegeri interne separate, candidații la alegerile parlamentare
  • Echipa USR PLUS Constanța a depus pe 22 octombrie dosarele pentru candidaturile la alegerile parlamentare iar Remus Negoi, președintele USR Constanța, deschide lista pentru Senat
  • Remus Negoi, președintele USR Constanța, deschide lista pentru Senat


USR Constanța și PLUS Constanța și-au desemnat, prin alegeri interne separate, candidații la alegerile parlamentare.

În urma protocolului semnat, USR și PLUS au format o alianță electorală pentru alegerile ce vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020.

Echipa USR PLUS Constanța a depus pe 22 octombrie dosarele pentru candidaturile la alegerile parlamentare iar Remus Negoi, președintele USR Constanța, deschide lista pentru Senat.

USR PLUS propun pentru Parlament profesioniști în diferite domenii, oameni integri și energici.

Echipa va fi condusă de Stelian Ion, cel care deschide lista de la Camera Deputaților care, așa cum l-a denumit Dacian Cioloș, a fost “comandantul” deputaților care s-au opus lui Dragnea, Iordache sau Nicolicea.
Joi, 29 octombrie 2020, de la ora 19.30, Remus Negoi, președinte USR Constanța vorbește la Interviu Live despre obiectivele și planurile politice ale formațiunii pe care o conduce pentru alegerile parlamentare.

Nu vor fi lipsi nici întrebările legate de chestiunile locale dar și despre stadiul negocierilor cu partenerii de la PNL în contextul conturării unei majorități în Consiliul Local Municipal Constanța sau la nivelul Consiliului Județean.

ZIUA de Constanța live poate fi urmărită pe www.ziuaconstanta.ro. dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, realizator Lavinia SICLITARU

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii