Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:09 25 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

White Gate Industrial Park SRL ridică un parc industrial la Poarta Albă. Ce a decis APM Constanța

ro

18 May, 2022 00:00 664 Marime text
  • Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul depus de Luchian Florin Costel, reprezentant al White Gate Industrial Park SRL.
 
Mediul a deices că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Desființare construcții existente și sistematizare teren în vederea realizării obiectivului parc industrial”, propus a fi amplasat în comuna Poarta Albă, sat Poarta Albă, strada Coloniilor nr. 13, lot 2, județul Constanța, iar titular este beneficiarul care a depus.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 31.05.2022.
 
Despre White Gate Industrial Park SRL
 
Firma a fost fondată în anul 2021, cu sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 307, din Constanța. Asociați în firmă sunt Luchian Florin Costel – 50%, Nistor Marian Ionuț – 25% și Tănase Sebastian Liviu – 25%. Administrator este Sebastian Liviu Tănase.
 
Conform confidas.ro, Florin Costel Luchian mai este în firmele Black Sea Booking SRL, Black Sea Sellfish SRL, Orion Residence SRL, unde este alături de Sorin Sotir Culețu și Gabriel Ciocan, Total Credit SRL și The Ring Place SRL.
 
Investiția The Ring Place SRL

 
The Ring Place SRL a obținut de la Primăria Constanța un certificat de urbanism pentru investiția de pe strada Perlei nr. 15 din Constanța.
 
Prin CU 3806 din data de 15 decembrie 2021, societatea The Ring Place SRL dorește modificarea proiectului autorizat cu AC nr. 658 din 7 septembrie 2021 – „Modificare proiect autorizat cu AC. Nr. 1561/2019 – Construire imobil de locuințe colective D+P+3E, împrejmuire teren și organizare de șantier – prin recompartimentări interioare, supraetajare cu un nivel (în limita a max. 20% din suprafața construită desfășurată), modificare fațade și volumetrie”, prin recompartimentări interioare și modificare fațade.
 
Reamintim că prin AC 658/07.09.2021, eliberată de Primăria Constanța, se dorește „Modificare Proiect autorizat cu AC.nr.1561/2019-construire imobil de locuințe colective D+P+3E, împrejmuire teren și organizare de șantier - prin recompartimentări interioare, supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața construită desfășurată a clădirilor conform prevederilor legii nr.50/1991, art.2, alin(4), lit.a1 modificare fațade și modificarea volumetriei.
 
Cererea depusă la APM
 
Investitorii au solicitat, în anul 2020, de la Agenţia pentru Protecţia Mediului acord de mediu pentru Proiectul „Modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 1561/19.09.2019 «Construire imobil de locuinţe colective D+P+3e, împrejmuire teren si organizare de şantier” prin recompartimentari interioare, supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirilor conform prevederilor legii nr. 50/1991, modificare faţade şi modificarea volumetriei”. Ulterior, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanţa a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru acest proiect. roiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8.00-13.00. Comentariile, observaţiile şi propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 06.02.2020.
                         
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

The Ring Place SRL modifică, din nou, proiectul din zona Campusului Universitar

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii