Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:50 20 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vama Veche 4You Resort SRL investește pe malul Lacului Siutghiol din Constanța

ro

10 Aug, 2021 00:00 1337 Marime text
  • A fost eliberat un Certificat de Urbanism pentru Vama Veche 4You Resort SRL
  • Este vorba de o investiție pe strada Cuarțului, din municipiul Constanța
  • Firma deține Hotel Laguna și Restaurant Corsaru, destinații cunoscute în stațiunea Vama Veche, județul Constanța
 
 
Primăria Constanța a eliberat un nou certificat de urbanism pentru societatea Vama Veche 4You Resort SRL, care dorește o investiție imobiliară pe malul Lacului Siutghiol.
 
Astfel, prin CU 2338 din data de 6 august 2021, societatea Vama Veche 4You Resort SRL dorește să investească în continuare pe strada Cuarțului nr. 6 din Constanța. Primăria a eliberat documentul cu următoarele mențiuni: „Extindere construcție existentă cu un corp nou de clădire cu regim de înălțime P+3E+ET tehnic cu destinația de locuințe colective și supraetajare clădire existentă la P+3E+ET tehnic întrucât - este necesara elaborarea și aprobarea unui plan urbanistic de detaliu (P.U.D.) - Conform prevederilor HCL nr. 109/27.04.2017 - Autorizarea, în zone cu valoare peisagistică - malul lacului se va realiza în baza unui Plan Urbanistic de Detaliu. Pe parcelă a fost emisă autorizația de construire nr. 1216/27.07.2012 "modificare proiect autorizat cu AC nr. 1178/22.05.2008 "construire vilă turistică D+P+2E+etaj tehnic, fosă septică" construire vilă turistică P+3E+etaj tehnic, împrejmuire, debarcader investitie SC Wood Consulting SRL"
 

Despre societatea Vama Veche 4You Resort SRL

 
Societeta a fost înființată în anul 2012, cu sediul social în Vama Veche, comuna Limanu, pe strada Falezei. Asociați în firmă sunt Marius Vasile Bărbat, care deține 98% și Claudia Vasilica Bărbat, cu o cotă parte de 2%. Administratorul firmei este Emel Șerban. În anul 2020, firma a raportat 10 salariați, cu o cifră de afaceri de 2.380.195 lei, cu un profit de 327.077 lei. Ca puncte de lucru, societatea are următoarele raportări: un punct de lucru pe strada Greenport, Mangalia, stațiunea Saturn, un punct de lucru pe strada Falezei nr. 3, Vama Veche, un sector de plajă Vama Veche (subsector 16), un punct de lucru pe strada Midiei din Vama Veche – Hotel Laguna și un punct de lucru în Vama Veche, pe strada Falezei – Restaurant Corsaru.

Conform Confidas.ro, Marius Bărbat mai este asociat în La Prova SRL și la Rentaplace SRL. Claudia Bărbat mai este asociat în firmele Argo Capital SRL, Sere Vama Veche SRL, Tuvlad Performance SRL și la Wind Factory SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 
 
Citește și:

Bloc de șase etaje în Mamaia Nord. Investitorii au solicitat acord de mediu de la APM Constanța

Bloc de trei etaje la Năvodari. Vama Veche 4You Resort SRL, la mâna APM Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii