Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:49 30 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde pentru construcția unui nou hotel în Eforie, zona Belona

ro

20 Jul, 2020 23:59 2800 Marime text
  • Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a dat undă verde pentru ridicarea unui hotel în zona Belona, din Eforie
  • Stere Hira, prin firma Premium Lac SRL este beneficiarul
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța a anunțat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția imobiliară a firmei Premium Lac SRL la Eforie.
„Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” este decizia APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Construire hotel D+P+3E și amenajări exterioare(teren),  propus a fi amplasat în Eforie, zona Belona.
Beneficiarul proiectului este firma Premium Lac SRL, cu sediul  in Oraș Eforie, loc. Eforie –Nord, str. Mării nr. 2, lot 5S și 6S, jud. Constanța.
nformaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
Firma Premium Lac SRL a fost înființată în anul 2009, cu sediul social în Eforie, pe strada Mării. Conform Registrului Comerțului, are un capital social subscris de 10.000 de lei, cu un număr de 100 de părți sociale, valoarea fiecăreia fiind de 100 de lei.
Asociat unic în firmă este Stere Hira. Tot el are și rolul de administrator al societății. Ca puncte de lucru are sediul de pe strada Mării din Eforie Nord, dar și un sediu secundar în Eforie Nord, Sectorul de Plajă Eforie Nord II, subsector 8. Un alt punct de lucru este în Eforie Nord, pe aleea Belona, nr. FN, lot 19, județul Constanța.
În anul 2019, a raportat 6 salariați, la o cifră de afaceri de 2.006.566 lei, cu un profit de 1.167.054 lei.

Citeste si: 

Un nou hotel, în Eforie Nord, zona Belona. Cine este investitorul
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii