Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un renumit medic din București vrea să ridice o clădire de birouri la Constanța. PUZ-ul a fost lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

ro

15 May, 2023 00:00 2936 Marime text
  • Planul Urbanistic Zonal pentru un teren din municipiul Constanța în scopul introducerii sale în intravilan și reglementare funcțională, situat în municipiul Constanța, având număr cadastral 232981 a fost lansat în consultare publică pe pagina de web a municipalității
  • Beneficiarul viitoarei investiții este Khassawneh Salim, medic stomatolog cu domiciliul în București
  • Zona de studiu se află la aproximativ 5 km față de zona industrială Palas, la limita intravilanului Comunei Valu lui Traian și la 3,5 km de centrul comunei Valu lui Traian
  • Suprafața totală a terenului este de 7800 mp conform actelor de proprietate si 7807 mp conform măsuratorilor cadastrale, situați în extravilanul Municipiului Constanța, având categoria de folosință arabil
  • Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei municipiului Constanța până pe 16.05.2023
 

 
Planul Urbanistic Zonal pentru un teren din municipiul Constanța în scopul introducerii sale în intravilan și reglementare funcțională, situat în municipiul Constanța, având număr cadastral 232981 a fost lansat în consultare publică pe pagina de web a municipalității.

Beneficiarul viitoarei investiții este Khassawneh Salim, renumit medic stomatolog cu domiciliul în București.

Zona de studiu se află la aproximativ 5 km față de zona industrială Palas, la limita intravilanului Comunei Valu lui Traian și la 3,5 km de centrul comunei Valu lui Traian. Suprafața totală a terenului este de 7800 mp conform actelor de proprietate si 7807 mp conform măsuratorilor cadastrale, situați în extravilanul Municipiului Constanța, având categoria de folosință arabil, vezi secțiunea „documente”.

Documentația servește la analiza zonelor de studiu situate în extravilanul municipiului Constanța, conform PUG Constanța aprobat prin HCL Constanța nr 653 din 25.11.1999, a cărui valabilitate a fost prelungită prin HCL nr 429 din 31.10.2018, în imediata vecinătate a intravilanului comunei Valu lui Traian, în zona drumului național DN 3, identificat prin numărul cadastral 232981, având ca scop stabilirea unei noi zone de studiu pentru investiția inițiată de către proprietar, persoană fizică: „Introducere teren în intravilan și reglementare urbanistică – Instituții și Servicii (IS), în vederea construirii unei clădiri de birouri și mici spații de depozitare”, investiție inițiată în baza Certificatului de Urbanism nr. 2269 din 30.07.2021, emis de către Primăria Municipiului Constanța. 

Elaboratorul Planului Urbanistic Zonal este SC Inceptum Studio SRL prin urbanist Anca Marinescu.

Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei municipiului Constanța până pe 16.05.2023 prin e-mail la adresa: primarie@primarie-constanta.ro sau prin Poștă, la adresa: Bulevardul Tomis nr. 51, etaj 1, cam 121, Biroul Strategii Urbane.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Inproiect SRL continuă la APM demersurile pentru demolarea hotelurilor Perla și Select din stațiunea Mamaia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii