Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:46 20 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou pas! Radu Imob Construct a obţinut autorizaţia de construcţie pentru un bloc de 6 etaje în Constanţa

ro

01 Apr, 2019 00:00 1236 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a emis în data de 29 martie 2019 autorizaţia de construcţie pentru societatea Radu Imob Construct SRL, ce are în plan să construiască un bloc de 6 etaje în municipiu.
Mai precis, autorizaţia cu numărul 449, valabilă 12 luni, are ca denumire „Construire Imobil 2S+P+6E=Etaj Tehnic, cu adăpost Protecţie Civilă la S2, parcare la S1, spaţiu comercial şi anexe locuinţe la parter, locuinţe colective la etajele 1-6, împrejmuire teren şi organizare de şantier”.

Radu Imob Construct SRL, în datele Registrului Comerţului  


Înfiinţată în anul 2015, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Dorin Mihai Ciocan este asociat unic şi administrator. Radu Imob Construct SRL desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Printre activităţile secundare se numără: administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract, agenţii imobiliare, închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii, lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii, alte lucrări de finisare, lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri, lucrări de pardosire şi placare a pereţilor, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, lucrări de ipsoserie
alte lucrări de instalaţii pentru construcţii, lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii, lucrări de pregătire a terenului, lucrări de demolare a construcţiilor, lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide, dezvoltare (promovare) imobiliară, lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale şi altele. În anul fiscal 2015, firma cu un singur salariat a avut o cifră de afaceri de zero lei şi un profit de zero lei.
 
De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea a avut doi salariaţi, o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Iar în ultimul an fiscal declarat, a trecut în pierdere. Reamintim că, în octombrie 2016, Dorin Mihai Ciocan, asociat unic în societatea Radu Imob Construct SRL, şi-a anunţat intenţia de a ridica un bloc de două etaje pe strada Muncel nr. 40C din municipiul Constanţa. În acest sens, a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 20 octombrie 2016, Autorizaţia de construire nr. 1625 pentru „Construire imobil D+P+2e locuinţe colective, împrejmuire lot“.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii