Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou imobil va fi ridicat în municipiul Constanța. Cine sunt investitorii (document)

ro

11 Oct, 2018 00:00 2346 Marime text
Felicia Tănăseanu, persoană fizică, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța un memoriu de prezentare pentru eliberarea avizului de mediu necesar proiectului „Construire Imobil P+4E - locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter”.
 
Imobilul urmează a fi ridicat în municipiul Constanța, pe strada Safirului nr. 3A. Proiectantul lucrărilor este East Atelier SRL.
 
Creșterea numărului de locuitori și dezvoltarea economică a Constanței au atras după sine sporirea cererii de locuințe, astfel încât construcția de clădiri de apartamente și birouri, cu spații comerciale și de recreere, este în continuă expansiune. Imobilul propus va include 11 apartamente, spațiu comercial la parter și parcaje auto la nivelul solului și va fi situat într-o zonă rezidențială nouă a orașului Constanța, dezvoltată în ultimii ani în proximitatea fostei șosele de centură (b-dul Aurel Vlaicu). Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Patrimoniu, Serviciul de cadastru, a atribuit noului imobil adresa: str. Safirului nr. 3A.
 
Amplasamentul studiat în vederea realizării proiectului este situat în intravilanul municipiului Constanța, zona Campus, parcela VN 574/2/1, sola 56, are o suprafață de 625 mp, conform actelor și măsurătorilor cadastrale. După trasarea străzilor, zona edificabilă a rămas de 592 mp.
 
Terenul este identificat cu nr. cadastral 238009 și este în proprietatea familiei Tănăseanu Miron-Decebal și Felicia, în baza contractului de vânzare-cumpărare cu încheiere de autentificare nr. 4249/01.02.1994.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza memorandumul depus la APM Constanța de către investitor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii