Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:01 04 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou document, eliberat de Primăria Constanța, pentru Boruz SRL. Se dorește edificarea unui hotel

ro

10 Jun, 2020 00:00 1642 Marime text
  • SC Boruz SRL, reprezentantă de Gica Bazvan, ridică un hotel pe Aleea Universității
Primăria municipiului Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism numărul 1.828 din data de 5 iunie 2020 pentru societatea SC Boruz SRL, reprezentantă de Gica Bazvan.
Documentul este necesar proiectului imobiliar care urmează a fi edificat pe aleea Universității 10A, din Constanța. Investitorul dorește construirea unui imobil S+P+4E, cu terasă circulabilă, cu funcțiunea de hotel apartament și împrejmuire teren.
Amintim că în luna august 2017, societatea a mai obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 2557 pentru „Construire imobil S+P+4e terasă circulabilă, cu funcţiunea de hotel apartament şi împrejmuire teren“. Blocul va fi edificat pe aleea Universităţii nr. 10A.

Boruz SRL, în datele Registrului Comerţului


Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerţului, Boruz SRL a luat fiinţă în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Gica Băzăvan este asociat unic. Tot ea este şi administratorul societăţii, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare.

Citește și:

Imobil de patru etaje pe aleea Universităţii. Cine este investitorul

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii