Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou apart-hotel se ridică în Mamaia, pe malul lacului Siutghiol! Cine este investitorul!

ro

04 Oct, 2016 00:00 5925 Marime text


Aproape tot spaţiul verde de pe malul lacului Siutghiol a fost ocupat, în ultimii ani, de construcţiile unor investitori care au ridicat hoteluri sau blocuri de apartamente în staţiunea Mamaia. Recent, un alt om de afaceri constănţean a obţinut certificat de urbanism de la Primăria Constanţa pentru a demara lucrările pentru construirea unui imobil D+P+6+7+8E pentru apart-hotel şi împrejmuire în staţiunea Mamaia.
 
Astfel, Victor Simboteanu a obţinut luni, 3 octombrie, Certificatul de urbanism nr. 2941 pentru proiectul „Construire imobil D+P+6+7+8E pentru apart-hotel şi împrejmuire” în Mamaia, pe malul lacului Siutghiol. Potrivit Registrului Comerţului, Victor Simboteanu este asociat în două societăţi comerciale din Constanţa: Disan Expert SRL, aflată în funcţiune, şi Hidro Cons SRL, firmă aflată în lichidare.
 
Investitorul Victor Simboteanu deţine societatea Disan Expert SRL împreună cu Constantin Berdilă, din anul 2003. Sediul social al firmei este strada Aprodul Purice nr. 4, mansardă, capitalul social al societăţii fiind de 200 de lei, integral vărsat în 20 de părţi sociale, deţinute în mod egal de cei doi investitori. Conform codificării, firma desfăşoară „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii