Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:33 19 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un investitor de la Corbu îşi extinde afacerea în turism! Construieşte zece căsuţe de vacanţă!

ro

24 Oct, 2016 00:00 1734 Marime text


Pentru turiştii care caută în fiecare vară plaja din Corbu, investitorii din zonă au început să construiască tot mai multe spaţii pentru cazare, care să respecte cerinţele urbanistice din zonă. Recent, un investitor din Corbu, Gheorghe Cărbunaru, a decis să construiască zece căsuţe de vacanţă la Corbu, pentru care a depus actele necesare la Agenţia pentru Protecţia Mediului, în vederea obţinerii acordului de mediu. Astfel, acesta vrea să realizeze proiectul „Construire 10 căsuţe de vacanţă şi grup sanitar - construcţie provizorie pe o durată de 10 ani“, în localitatea Corbu, pe strada Principală nr. 37.
 
Potrivit site-ului turistinfo.ro, la aceeaşi adresă omul de afaceri deţine pensiunea Luoana, unde, potrivit imaginilor de prezentare a acesteia, sunt construite deja mai multe căsuţe de vacanţă de lemn. Aşa că omul de afaceri fie îşi extinde investiţia cu încă zece căsuţe, la aceeaşi adresă, fie doreşte să îşi prelungească autorizaţia de mediu necesară pentru ca pensiunea Luoana să funcţioneze şi în următorii zece ani.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Gheorghe Cărbunaru, născut în 1964, este asociat în două afaceri în localitatea Corbu: Euro Dalya Trans SRL şi Cărbunaru Aurelia (Daly-Lucy) Asociaţie Familială.

Ti-a placut articolul?

Comentarii