Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un afacerist constănțean propune supraetajarea unui imobil de patru etaje din Palazu Mare

ro

29 Oct, 2019 00:00 1926 Marime text
Stere George a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunțul privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modificare proiect în curs de executie prin supraetajare cu 20% din suprafața desfășurată conform legii 50/1991 la proiect autorizat cu AC 278/2018”.

APM Constanșa anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul : „Modificare proiect în curs de executie prin supraetajare cu 20% din suprafața desfășurată conform legii 50/1991 la proiect autorizat cu AC 278/2018. „construire imobil D+P+4E locuințe colective și împrejmuire teren” numai după intabularea construcției la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării, amplasat în jud. Constanța, mun. Constanța, str. Budapesta nr. 18, titular Stere George.

Amplasamentul pe care se propune realizarea investiţiei este situat pe strada Budapesta (DE 373), cartier Tomis Plus. Terenul are o suprafaţă totală de 1.500 mp.
Pe acest teren se propune amplasarea unui imobil cu regim de înălţime demisol, parter şi patru etaje, cu funcţiunea de apartamente de locuinţe. Amplasamentul studiat se află în partea de nord a oraşului Constanţa, vizavi de cartierul Palazu Mare. Sistemul constructiv va fi alcătuit din fundaţii continue, stâlpi şi cadre din beton armat, închideri perimetrale din cărămidă cu grosimi de 30 cm, placate cu polistiren de 10 cm. Fundarea se va face prin intermediul unei perne din piatră spartă compactată, dispusă pe stratul de umplutură din pământuri argiloase. Acoperişul construcţiei va fi de tip terasă necirculabilă - terasă verde.

Citește și: 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii