Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stație nouă de carburanți pe strada Baba Novac Finance Global Invest IC SRL a primit răspuns negativ de la Primăria Constanța

ro

11 Feb, 2024 17:00 982 Marime text
  • Finance Global Invest IC SRL intenționa să investeasă într-o stație de carburanți pe strada Baba Novac din municipiul Constanţa.
  • Primăria Constanța a emis pentru Finance Global Invest IC SRL certificatul de urbanism nr. 370 din data de 9 februarie 2024.

Societatea Finance Global Invest I.C.SRL, care intenționa să investeasă într-o stație de carburanți pe strada Baba Novac, lot 59+60, din municipiul Constanţa, a solicitat acordul Primăriei Constanța.

Primăria Constanța a emis pentru Finance Global Invest I.C. SRL certificatul de urbanism nr. 370 din data de 9 februarie 2024.

Actul presupune următoarele: Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru elaborare Plan Urbanistic de Detaliu pentru construire stație distribuție carburanți. „Conform reglementărilor P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr. 177/2023 terenul nu este construibil iar funcțiunea de «stație distribuție carburanți» este interzisă în vederea modificării reglementărilor aprobate este necesară studierea printr-o documentație Plan Urbanistic Zonal conform prevederilor Legii nr. 350/2001 art. 47 alin. (5) «prin Planul Urbanistic Zonal se stabilesc, în baza analizei contextului social, cultural istoric, urbanistic şi arhitectural, reglementări cu privire la regimul de construire, funcţiunea zonei, înălţimea maximă admisă, coeficientul de utilizare a terenului (cut), procentul de ocupare a terenului (pot), retragerea clădirilor faţă de aliniament şi distanţele faţă de limitele laterale şi posterioare ale parcelei, caracteristicile arhitecturale ale clădirilor, materialele admise»”.
 

Despre Finance Global Invest IC SRLFinance Global Invest IC SRL a fost înființată în anul 2011 și are sediul social pe strada General Manu, nr. 65 din municipiul Constanța.

Pentru anul 2021, firma cu un singur salariat, a raportat o cifră de afaceri de 143.901 lei și o pierdere de 47.763 lei.  

În anul fiscal 2022, firma cu un singuru asociat a declarat o cifră de afaceri o cifră 147.481 de lei și o pierdere de 93.557 lei.

Activitatea principală a companiei este „Comerț cu ridicata nespecializat”. Asociați în firmă, cu cote egale, sunt Dănilă Cristian și Ionescu Iuliean. Cei doi au și calitate de administrator în firmă. Cei doi mai apar în firmele Viva Galaxy Impact SRL și Raves Unic Trade SRL.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite informații de pe Termene.ro.
 
Citește și:


O nouă stație de carburanți, la Constanța! Unde o să fie amplasată?
 
Constanța. Un bloc de 8 etaje va răsări pe strada Baba Novac
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii