Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Saturn Assets Invest SRL doreşte să reînvie staţiunea Saturn. Ce are de gând să implementeze (document)

ro

17 Apr, 2019 00:00 1671 Marime text
Societatea Saturn Assets Invest SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare pentru elaborarea de Plan Urbanistic Zonal şi regulament local de urbanism aferent obiectivului dezvoltare zonă rezidenţială cu dotări şi servicii turistice, funcţiune: alimentaţie publică, cazare, agrement.
 
Amplasamentul este situat în judeţul Constanţa, municipiul Mangalia, staţiunea Saturn, complexul turistic Sat Vacanţă Dunărea.
Terenul care a generat PUZ-ul, identificat prin nr. cadastral 104125, este situat în intravilanul municipiului Mangalia şi este proprietatea SC Saturn Assets Invest SRL conform contractului de vânzare-cumpărare.
 
Beneficiarul a solicitat şi a primit certificatul de urbanism nr. 481 din 10.09.2018, emis de Primăria municipiului Mangalia. În prezent, terenul cu numerele cadastrale 104125 sunt destinate construcţiilor, este liber de sarcini, pe el existând construcţii cu regim de înălţime P şi P+1E în stare avansată de degradare. Terenurile din zona studiată sunt cuprinse în documentaţia de urbanism Plan Urbanistic General UTR - S1 - staţiunea Saturn, documentaţie aprobată prin HCL nr. 33/2000, cu prelungirea nr. 205/2013, cu următoarele reglementări propuse: limite: marea, vatra oraşului, balta turbărie, staţiunea Venus; aprecieri asupra fondului construit existent: fondul construit este alcătuit din structură funcţională şi volumetrică construită, unitară, realizată pe bază de proiect de urbanism; funcţiunea dominantă; alte funcţiuni: turism cu cazare în hoteluri şi camping; regim de înălţime: P/P+10E.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza memoriul de prezentare depus la APM Constanţa.
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii