Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Neptun din Eforie Nord se extinde (document)

ro

17 Mar, 2018 00:00 3464 Marime text
SC Casa Blanca Intermed SRL solicită de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru proiectul „Dotare alimentaţie publică - construire terasă deschisă cu bucătărie în containere modulare“. Terasa se va amenaja pentru 90 de persoane.
 
Conform Certificatului de urbanism nr. 492/06.12.2017, imobilul va fi construit în localitatea Eforie Nord, strada Mihai Eminescu nr. 3B. Pe amplasament există hotelul şi restaurantul Neptun D+P+3E. Investitorul propune construirea unei terase cu bucătărie executată din containere modulare pe fundaţie din beton armat, cu regim de înălţime parter. Terasa va avea fundaţia din beton armat, iar acoperirea se va face pe o structură de lemn tip pergolă cu acoperiş textil retractabil. Structura va fi ignifugată şi antiseptizată.
 
Structura containerelor va fi realizata din stâlpi de susţinere, profilaţi la rece din tablă cu o grosime de 3 mm. Bucătăria va fi dotată cu plită electrică, friteuze, chiuvetă dublă de inox, boiler electric şi un dulap pentru depozitare. Materia primă se va păstra şi depozita în bucătăria restaurantului. Vesela şi vasele murdare se vor spăla în bucătăria echipată cu maşină de spălat vase. Accesul personalului în bucătărie se va face pe întrarea dintre axul 1 şi 2, după echiparea corespunzătoare.
 

Date despre Casa Blanca Intermed SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, firma a luat fiinţă în anul 2005 şi are sediul social în oraşul Năvodari. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Dumitru Cătălin Tudoran, născut pe 15.02.1980, în Constanţa, este asociat unic. Administratorul firmei, al cărei domeniu de activitate principal este „agenţii imobiliare“, este Irina Anghel. Printre activităţile secundare se numără: închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, alte lucrări de finisare, lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii, agenţii imobiliare, cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii şi altele.
 
În anul fiscal 2014, firma cu un salariat a declarat o cifră de afaceri de 4.370 de lei şi un profit de 1.475 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea Casa Blanca Intermed SRL a avut un salariat, o cifră de afaceri de 3.280.826 de lei şi un profit de 139.356 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 este următoarea: un salariat, o cifră de afaceri de 4.743.756 de lei şi un profit de 793.047 de lei.
 
În secţiunea Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la APM Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii