Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspuns negativ pentru firma Fast Food Gara SRL, de la Primăria Constanța! Iată motivul

ro

05 Apr, 2023 00:00 1207 Marime text
foto: pexels
  • „Nu pot fi iniţiate şi aprobate documentaţii de urbanism care au ca scop intrarea în legalitate a unor construcţii edificate fără autorizaţie de construire sau care nu respectă prevederile autorizaţiei de construire”
 
Primăria Constanța a oferit răspuns negativ pentru firma Fast Food Gara SRL, o firmă din Constanța, ce are sediul social pe strada fund. Gării nr. 1.
 
Mai exact, documentul nu poate fi utilizat pentru „Construire spații pentru administrare și întreținere – lucrări executate fără autorizație de construire întrucât pentru zona de reglementare urbanistică ZRV1a este necesară întocmirea și aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ). Conform art.56^1 din Legea nr.350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul: „Nu pot fi iniţiate şi aprobate documentaţii de urbanism care au ca scop intrarea în legalitate a unor construcţii edificate fără autorizaţie de construire sau care nu respectă prevederile autorizaţiei de construire”. Documentul este valabil 12 luni.
 
Reamintim că prin CU 91 din data de 6 ianuarie 2023, municipalitatea a decis că documentul nu poate fi utilizat pentru construire magazine ș ispațiu tehnologic din OSB placat cu polistiren - lucrări executate fără a deține autorizație de construire, sancționate conform Porces Verbail din 24.11.2021. Motivul invocat de municipalitate este „Întrucât pentru zona de reglementare urbanistică ZRV1a este necesară întocmirea și aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ). Conform art.56^1 din Legea nr.350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul: „Nu pot fi iniţiate şi aprobate documentaţii de urbanism care au ca scop intrarea în legalitate a unor construcţii edificate fără autorizaţie de construire sau care nu respectă prevederile autorizaţiei de construire”. Documentul are o valabilitate de 12 luni. 
 
Fast Food Gara SRL

Firma este fondată în anul 1998 și are sediul social pe strada Primăverii din Constanța. Mihai Gîgă este asociat unic și administrator al companiei. Cu 6 salariați, în anul fiscal 2021, firma a raportat peste 790.000 lei cifră de afaceri, iar profitul a fost de 50.549 lei. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

CFR SA printr-o firmă din Constanța, răspuns negativ privind intrarea în legalitate a unei construcții

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii