Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspuns de la Mediu pentru restaurantul pe care Black Sea Franchises vrea să-l ridice în Mangalia

ro

23 Mar, 2023 00:00 1401 Marime text
  • APM Constanța a transmis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.
  • Este vorba despre proiectul „Construire imobil P+4E – restaurant și locuințe colective-împrejmuire teren, racordarea la utilități și organizarea de șantier cu respectarea prevederilor regulamentului local de urbanism aferent P.U.G“, amplasat în Mangalia, pe strada Negru Vodă, nr. 57.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a transmis răspunsul pentru etapa de încadrare pentru proiectul pe care compania Black Sea Franchises intenționează să îl dezvolte în Mangalia, pe strada Negru Vodă.
 
APM Constanța a transmis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil P+4E – restaurant și locuințe colective-împrejmuire teren, racordarea la utilități și organizarea de șantier cu respectarea prevederilor regulamentului local de urbanism aferent P.U.G“, amplasat în Judetul Constanta, Municipiul Mangalia, str. Negru Vodă, nr. 57, titulari: SC Black Sea Franchises SRL, cu sediul în Judetul Constanța, Municipiul Mangalia, str. Ion Mecu, nr. 8A.
 
Potrivit APM Constanța, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul agenției din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresa de internet a agenției.
   
Comentariile, observaţiile sau propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 29.03.2023.
 

Despre Black Sea Franchises SRL

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 22 martie 2023, compania Black Sea Franchises a fost înființată în anul 2012 și are sediul social în Mangalia, strada Mecu Ion, nr. 8A, obiectul de activitate fiind reprezentat de restaurante.
 
Asociat unic și administrator este Adrian Stănică, al cărui nume se leagă și de Vama Veche Franchises și Regal Wash, ambele din Constanța.
 
În ce privește cifrele Black Sea Francises SRL, acestea arată că în 2021 au fost 20 de angajați, profitul a crescut de la 120.000 de lei în 2020 la 1,32 de milioane de lei în 2021, iar cifra de afaceri a crescut și ea, depășind 5,75 de milioane de lei.
 
Firma are puncte de lucru în Mangalia și Vama Veche.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Un nou pas în construirea unui hotel de 4 etaje în Mangalia, de către Black Sea Franchises SRL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii