Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ pentru teritoriul situat în zona școlii generale nr.6 Nicolae Titulescu din Constanța (DOCUMENT)

ro

02 Jul, 2023 10:14 1490 Marime text
  • Publicul este invitat să transmit observații și propuneri asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal până pe 05.07.2023

Primăria municipiului Constanța a lansat în consultare publică Planul Urbanistic Zonal delimitat de strada Pictor Nicolae Grigorescu, proprietăți private, Aleea Pictor Nicolae Tonitza și strada Ștefan Luchian, conform certificatului de urbanism nr. 2.676/ 04.11.2022.

Inițiatorul PUZ-ului este Damianos Jannet iar elaborator Masstudio SRL.

Publicul este invitat să transmit observații și propuneri asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal până pe 05.07.2023.

Observațiile sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare și vor fi transmise în scris, prin e-mail la adresa:Primarie@primaria-constanta.ro sau prin poștă, la adresa Bulevardul Tomis nr.51, et.2, cam. 212, în atenția Serviciului Planificare Urbană și Mediu.

Zona studiată prin prezenta documentație este situată în municipiul Constanţa și este cuprinsă între Str. Pictor Nicolae Grigorescu, proprietăți private, Aleea Pictor Nicolae Tonitza și str Stefan Luchian.

Amplasamentul ce a generat prezenta documentație este situat pe strada Nicolae Grigorescu nr 22.

Avizul de oportunitate nr.109424/11.06.2019, aprobat de către Consiliul Local al Municipiului Constanţa conform prevederilor legale în vigoare, devine instrumentul de reglementare urbanistică al Primăriei Municipiului Constanţa în activitatea de gestionare a spaţiului construit: identificarea şi încadrarea solicitărilor de construire în reglementările aprobate în vederea emiterii certificatelor de urbanism şi a autorizaţiilor de construire, conform legii.

Prezentul regulament local de urbanism, aferent Planului Urbanistic Zonal (PUZ), conţine norme obligatorii pentru autorizarea executării lucrărilor de construcţii.

La emiterea autorizaţiilor de construire se vor avea în vedere şi se va asigura respectarea, atât a prevederilor documentaţiilor de urbanism şi a regulamentelor locale, cât şi a tuturor actelor normative aplicabile care stabilesc cerinţe, sarcini ori condiţii speciale de utilizare a terenurilor şi/ sau un regim special pentru anumite categorii de terenuri ori construcţii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii