Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ pentru introducerea în intravilan a unui teren situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, lansat în consultare publică (DOCUMENT)

ro

05 Jul, 2023 13:03 1595 Marime text
Planul Urbanistic Zonal pentru reglementarea terenurilor cu numerele cadastrale 220329 și 220240, situate în extravilanul municipiului Constanța, zona bulevardului Aurel Vlaicu – Metro I, conform aviz de oportunitate nr.118278/2023.

Scopul PUZ-ului este organizarea tramei stradale și a parcajelor din zona de studio conform legislației în vigoare, precum și reglementarea spațiilor verzi din zona de studiu și introducerea terenului în intravilan și lotizarea acestuia.

Inițiatorii PUZ sunt Carmen și Lucian Codrean Pira iar elaborator este Biroul Individual de Arhitectură Roxana Mărculescu.

Publicul este invitat să transmit propuneri privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal până la 09.07.2023, în scris prin email: primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă la adresa Primaria Municipiului Constanta - Bd. Tomis,nr. 51, etaj 2,camera 212, în atenția Serviciului Planificare Urbană și Mediu sau depuse la registratura Primăriei municipiului Constanța, de la Centrul de Informare Cetățeni, din incinta City Park Mall.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
Frații Micula, demersuri pentru investiția de la Hotel Național din Mamaia (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii