Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul, depus la APM Constanța Sterisaco SRL investește într-o hală de depozitare și producție publicitară în Agigea

ro

10 Jul, 2024 09:43 349 Marime text
Sursa foto: freepik.com
  • Proiectul „Construire hală depozitare și producție publicitară, împrejmuire teren“ a fost depus la APM Constanța de Sterisaco SRL.
  • Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8.00-13.00.
  • Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 17.07.2024
  • Firma este deținută de Ionuț Culica.
 
Sterisaco SRL va construi o hală de depozitare și productie publicitară în comuna Agigea, satul Lazu, strada Nordului nr. 8. În acest sens a solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului.
 
Ulterior, Autoritatea pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat  publicul interesat că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire hala depozitare și producție publicitară, împrejmuire teren“.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8.00-13.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 17.07.2024

 
Despre Sterisaco SRL

 
Înființată în anul 2016, Sterisaco SRL are sediul social pe strada Tiberiu Brediceanu, nr. 5, Et. 1, Ap. 5, Constanța și se ocupă de comerțul cu ridicata nespecializat.
 
Ionuț Culica este asociat unic și administrator. Potrivit termene.ro, Ionuț Culica mai este asociat și administrator în A&D Promo Distribution SRL Constanța.

Sterisaco SRL a câștigat, prin negociere directă, 3048 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Spitalul Municipal " dr. Aurel tulbure" Făgaras,  Spitalul Clinic C.F. nr. 2 București, Spitalul de Ortopedie și Traumatologie Azuga, Spitalul Municipal Sighetu Marmație,  Spitalul Municipal "Dr. Cornel Igna" Câmpia Turzii, Spitalul Municipal Turda, Spitalul Orășenesc "Dr. Valer Russu" Ludus,  Spitalul Județean de Urgență Călărași "Dr. Pompei Samarian" și altele.
 
În anul 2022, firma, cu 3 salariați, a raportat o cifră de afaceri de 3.106.605 lei și un profit de 402.932 lei.
 
 
RECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Undă verde de la Municipalitate: Două stații de distribuție carburanți din municipiul Constanța, modificate de OMV Petrom Marketing SRL
 
 
Proiectul depus la APM Constanța Trei pășuni, introduse în intravilanul orașului Cernavodă. Rasova Wine SRL intenționează să ridice un complex turistic (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii