Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța a emis trei autorizații de construire pentru realizarea racordului la rețeaua de gaze naturale

ro

22 Mar, 2023 15:41 2047 Marime text


Primăria Municipiului Constanța a emis trei autorizații de construire asociaților de proprietari care doresc să se branșeze la rețeaua de gaze naturale a orașului.
 
Potrivit municipalității, autorizația de construire „Instalaţie utilizare gaze naturale - coloană pe casa scării și racorduri - lucrări de construcţii executate fără autorizaţie de construire - racord la apartamentul nr. 41” a fost eliberată pentru Asociația de Proprietari nr. 328 – Constanța, bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 104A, bloc TS15II, scara C.
 
Autorizația „Instalaţie de utilizare gaze naturale - coloană pe casa scării și racorduri racord la apartamentul nr. 50” a fost eliberată pentru Asociația de Proprietari nr. 198 - Aleea Mălinului nr. 11, bloc D, scara C.
 
Ultima autorizație, denumită „Instalaţie de utilizare gaze naturale - coloană pe casa scării și racorduri racord la apartamentul nr. 36” a fost emisă Asociației de Proprietari nr. 198 - Aleea Mălinului nr. 11, bloc D, scara B.
 
Citește și:
Certificate de urbanism emise de Primăria Constanța. Sunt vizate blocurile care vor fi reabilitate energetic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii