Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța a eliberat mai multe certificate de urbanism. Iată ce presupun acestea

ro

28 Mar, 2023 15:09 2470 Marime text


Primăria Municipiului Constanța a eliberat, în data de 27 martie 2023, certificate de urbanism pentru șase companii. Aceste documente constă în amplasarea firmelor luminoase, construirea unei copertine retractabile necirculabile și semnalistică publicitară.
 
Este vorba despre:
  • CU 906 „Amplasare firmă luminoasă” pentru Construcții – Renovări Constanța SRL prin Alexandru Aida-Adriana , b-dul Aurel Vlaicu nr. 66, loc. Constanța, jud. Constanța (punct de lucru)
  • CU 907„Construire copertină retractabilă necirculabilă, amplasare firmă luminoasă” pentru SC Tora Bic SRL prin Ivașcu Bogdan, stațiunea Mamaia – zona Perla Select, loc. Constanța, jud. Constanța (punct de lucru)
  • CU 909 „Amplasare firme luminoase 2 buc”, lucrare executată fără autorizație de construire pentru Evelis New Brand SRL, b-dul Tomis nr. 213, loc. Constanța, jud. Constanța
  • CU 909 „Amplasare reclamă luminoasă” pentru Westgate Romania SRL, strada Budac Titus nr. 6, loc. Constanța, jud. Constanța (punct de lucru)
  • CU 910 „Semnalistică publicitară la exterior (reclamă luminoasă barber pole)” pentru SC The Garage Barbershop SRL prin Petrescu Andreea Gabriela, b-dul Alexandru Lăpușneanu nr. 111, loc. Constanța, jud. Constanța (punct de lucru)
  • CU 912 „Amplasare firme luminoase” pentru SC Synevo Romania SRL prin Șerban Ionuț Mihai, strada Dezrobirii, loc. Constanța, jud. Constanța (punct de lucru).
 
Despre Construcții – Renovări Constanța SRL
 
Conform datelor de pe Confidas, compania a fost înființată în anul 2022, pe 26 octombrie, are sediul social în satul Ciobănița, județul Constanța, pe strada Cobadinului nr. 29 și are ca obiect de activitate „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Potrivit plaformei confidas, datele financiare ale firmei sunt indisponibile și nu a încheiat nici un contract de achiziție publică.
 
Sursa citată îl arată pe Ionuț-Sergiu Grigoraș ca asociat unic, cu un aport de 200 de lei.
 
Tot el este și administrator.
 
Despre SC Tora Bic SRL
 
Conform confidas, SC Tora Bic SRL a fost înființată pe data de 28 aprilie 1993, sediul social este pe strada Cumpenei nr. 31, Constanța și se ocupă cu baruri și alte activități de servire a băuturilor.
 
În anul 2021, firma a raportat:
  • 32.330 – cifră de afaceri
  • 20.125 – pierderi
  • 1 angajat
 
Potrivit confidas, SC Tora Bic SRL nu a înregistrat nici un contract de achiziție publică.
 
 
Asociatul este Bogdan Ivașcu, acesta având calitatea de asociat unic.
 
Potrivit RECOM, el mai figurează în companiile: Aria Eval Cont SRL, Auto Promec SRL, Blitz Logistics SRL și G.B.I. Expert Cont SRL.
 
Bogdan Ivașcu este administrator în SC Tora Bic SRL. Deține funcția și pentru Auto Promec SRL și Blitz Logistics SRL.
 
Despre Evelis New Brand SRL
 
Potrivit Confidas, Evelis New Brand SRL a fost fondată în 18 martie 2020, sediul este pe bulevardul Tomis nr. 213, Constanța, iar obiectul de activitate este coafură și alte activități de înfrumusețare.
 
Firma figurează fără contracte publice parafate, potrivit sursei citate.
 
Datele financiare din 2021 arată o cifră de afaceri egală cu 122.247 de lei, un profit net de 4.000 de lei și un angajat.
 
Asociat unic al Evelis New Brand SRL este Sofica Pocora.
 
Tot ea este și administrator.
 
Despre Westgate Romania SRL
 
Westgate Romania SRL a fost fondată în anul 2004, are sediul pe strada Tudor Vladimirescu nr. 29A, sectorul 5, București și prestează activități de jocuri de noroc și pariuri, după cum se arată în confidas.
 
Compania figurează în confidas cu o cifră de afaceri egală cu 133.594.332 de lei, pierderi în valoare de 22.231.437 de lei și 864 de angajați. Aceste date sunt valabile pentru anul 2021.
 
Nu a încheiat nici un contract de achiziție publică.
 
Westgate Romania SRL este controlată de persoana juridică Stanleybet Capital SA.
 
Mai este prezentă în firmele: Acetech Development SRL, Alfastreet SRL, Game World Invest SRL, Game World Romania SRL, Opossum Romania SRL și Westgate Invest SRL.
 
Administratorii sunt: Florian Niculae (figurează în WAP Holdings LTD Limassol sucursala București), Tanko Csaba (figurează în Acetech Development SRL, M&CO HR Services SRL, Megabet International SRL și Stanleybet Capital SA) și Iștvan Marton Atila (apare în Game World Exchange SRL).
 
Despre SC The Garage Barbershop SRL
 
Potrivit Confidas, firma a fost fondată pe 8 aprilie 2021, are sediul pe strada Dionisie cel Mic nr. 60A, Constanța și are ca obiect de activitate coafură și alte activități de înfrumusețare.
 
Potrivit sursei citate, firma nu are parafate contracte publice.
 
În anul 2021, SC The Garage Barbershop SRL a înregistrat:
  • 3.250 de lei – cifră de afaceri
  • 13.968 de lei – pierderi
  • Nici un angajat
 
Asociații sunt Dragoș Petrescu și Andreea-Gabriela Petrescu.
 
Dragoș Petrescu mai apare ca asociat în Evacom Atlas SRL.
 
El este și administrator în SC The Garage Barbershop SRL, dar și în Evacom Atlas SRL.
 
Despre SC Synevo Romania SRL
 
Potrivit Confidas, Synevo Romania SRL a fost înființată în anul 1994, sediul este pe bulevardul Pache Protopopescu nr. 81, sectorul 2, București și se ocupă cu alte activități referitoare la sănătatea umană.
 
Conform platformei, compania a încheiat 664 de contracte publice, în valoare de 43.480.222,47 de lei.
 
Pentru anul 2021, compania a raportat următorul bilanț:
  • 447.948.854 de lei – cifră de afaceri
  • 64.214.919 lei – profit net
  • 1.305 angajați
 
Asociat în Synevo Romania SRL este Medicover Investment BV (sediul în Olanda).
 
Ca administratori figurează: Dumitrel Laurențiu Luca (apare și în Anfora Investments SRL și Synevovet SRL), Ryan Joseph Michael, John Paul Stubbington (mai apare în Anemir Investments SRL, Iowemed SA, Medicover Comercial Agent de Asigurare SRL, Medicover Hospitals SRL, Medicover SRL și Reminos Investments SRL), Antoanela Curici și Claudiu Tudorescu-Morjan.
 
Citește și:
Un SRL cu datorii și fără angajați vrea să ridice un imobil în Constanța. A obținut certificat de urbanism de la Primărie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii