Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța va amenaja un drum, prin Confort Urban pentru investitorul Blue Bike Concept

ro

17 Jun, 2024 15:13 870 Marime text
Foto cu rol ilustrativPrimăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Primărie prin administrator Confort Urban SRL – investitor Blue Bike Concept SRL, pentru amenajarea unui drum.
 
Prin CU 1510 din 17 iunie 2024, prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „Amenajare drum – conform protocol de colaborare nr. 80245/15.04.2024 cu respectarea planșei de reglementări anexă la P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr. 423/2023 privind circulațiile propuse.
 
Blue Bike Concept SRL

 
Firma este activă din anul 2020, cu sediul social pe bulevardul Elisabeta nr. 2B din Constanța. Asociați sunt Octavian Caraivan cu 33,33%, Stere Iorgoveanu, cu 33,34% și Ștefan Cătălin Petre, cu 33,33%. Administrator sunt cei trei oameni de afaceri. Pe 2021, firma a raportat 0 lei cifre de afaceri și niciun salariat, cu o pierdere de 90.049 lei. În 2022 pierdereas a fost de 54.565 lei, iar firma a mai raportat un singur salariat.
 
Caraivan Octavian mai apare în Blue Bike Apartments SRL, Blue Bike Condominium SRL, Blue Bike Gate One SRL, Blue Bike Development SRL. Stere Iorgoveanu apare și în Blue Bike Apartments SRL, Blue Bike Condominium SRL, Blue Bike Gate One SRL, Constantin SRL, Costum Property SRL și Blue Bike Development SRL. Ștefan Cătălin Petre apare și în Blue Bike Apartments SRL, Blue Bike Condominium SRL, Blue Bike Gate One SRL și Blue Bike Development SRL.
 
 

Investiția de pe Iorga
 
Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism pentru Blue Bike Apartments SRL, care investește într-un imobil pe strada Nicolae Iorga din Constanța.

 
Prin CU 3690 din data de 13.12.2021, societatea dorește modificarea proiectului de pe strada Nicolae Iorga nr. 5-7, prin care construiește un imobil S+P+2E-locuințe colective cu birou administrative la parter, împrejmuire teren șin organizare de șantier, prin recompartimentări interioare.

 
Astfel, prin AC 666/08.09.2021, Blue Bike Apartments SRL va construi un imobil S+P+2E – locuințe colective cu birou administrativ la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier. Imobilul este situate pe strada Nicolae Iorga nr. 5-7, din municipiul Constanța, iar valabilitatea documentului este de 12 luni.

 
La momentul obținerii autorizației, contactat telefonic, Stere Iorgoveanu de la Blue Bike Apartments SRL nu a putut oferi mai multe detalii legate de investiție pentru că nu s-a ocupat de documentația pentru autorizație. În schimb, a precizat că este totul în regulă pe teren, fiind efectuată și descărcarea arheologică.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

 
Blue Bike Concept SRL modifică blocul pe care îl ridică pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii