Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:06 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a refuzat supraetajarea unui imobil ce aparține SC 4U Serv SRL

ro

14 May, 2016 15:47 2948 Marime text
Societatea 4U Serv SRL, din Constanţa a solicitat acordul Primăriei Constanța pentru supraetajarea unui imobil existent, însă aceasta din urmă a refuzat.
 
Firma cu P+1E a solicitat pe lângă supraetajare și schimbarea funcțiunii din centrală termică în birouri cu garaj la parter.
 
Primăria Consatanța nu a permis acest lucru deoarece nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (funcțiune, acces, caracteristici ale parcelelor –suprafețe, forme, dimensiuni) oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice putând fi studiată printr-un PUZ elaborat conform Legii 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul cu modificările şi completările ulterioare. Anunțul este valabil timp de 2 ani.
 
Societatea 4U Serv SRL deține restaurantul Fish 4U din Mamaia, zona Cazino, un local cu specific pescăresc.
 
Înființată în 2007, firma 4U Serv SRL, cu sediul social în Constanţa, pe strada Castanilor numărul 9, are un capital social subscris de 10.000 lei, integral vărsat, iar activitățile principale sunt lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Asociatul unic al firmei este Sebastian Pocora, care are în societate și calitatea de administrator. 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sebastian 18 May, 2016 22:01 Buna! Problema cea mare este cea legata de timpul in care ni se raspunde la cererile pe care le depunem indiferent de ce natura ar fi ele fie chiar si de functionare, in conditiile in care noi persoanele juridice aducem o foarte mare parte din bugetul primariei prin impozitele pe care le plarim ca si persoane juridice care sunt de cateva ori mai mari decat ale persoanelor fizice. De exemplu persoanele juridice platesc in orasul Constanta 1.5 % impozit pe cladiri nerezidentiale in timp ce persoanele fizice 0.8 % . Multumim presei pentru sprijin !