Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a eliberat autorizația de construire pentru supraetajarea hotelului Olt din stațiunea Mamaia

ro

08 Jan, 2021 00:00 2804 Marime text

 

  • Primăria Constanța a emis primele autorizații de construire din 2021
  • Una dintre ele a fost eliberată la solicitarea SC Ventura Litoral SRL, pentru consolidare, recompartimentare, modernizare și supraetajare cu încă un nivel a hotelului Olt din stațiunea Mamaia
  • Încă din 2018, Ventura Litoral a depus la primăria Constanța, solicitarea de emitere aviz de oportunitate elaborare PUZ
  • Asociat unic şi administrator în firmă este Paul Nicolae Marin

Primăria Constanța a emis primele autorizații de construire din 2021. Printre acestea, se regăsește și cea eliberată la solicitarea SC Ventura Litoral SRL, pentru consolidare, recompartimentare, modernizare și supraetajare cu încă un nivel, în suprafață de maxim 20% din suprafața desfășurată a clădirii, situate pe bulevardul Mamaia nr.446.

Este vorba despre un imobil cu destinație hotel, P+2E din stațiunea Mamaia.

Autorizația are o valabilite de 12 luni.

De altfel, încă din 2018, Ventura Litoral a depus la primăria Constanța, solicitarea de emitere aviz de oportunitate elaborare PUZ - modificare reglementări urbanistice, stațiunea Mamaia, zona Hotel Olt.

Ventura Litoral SRL, înfiinţată în anul 2008, are sediul în municipiul Constanţa. Firma desfăşoară „alte activităţi recreative şi distractive“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, asociat unic şi administrator în firmă este Paul Nicolae Marin.

Citește și:

Investiții imobiliare în Constanţa şi Mamaia Bueno Comp SRL, Bravo Top SRL, Medical Cermed SRL, Parc Mamaia Nord SRL şi Teo Doi SRL au primit răspuns de la municipalitate (galerie foto)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii