Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:41 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Perla Majestic construieşte o nouă clădire Mohammad Murad îşi extinde afacerile din Mamaia

ro

10 Mar, 2016 00:00 2919 Marime text


Mai sunt mai puţin de trei luni până la începerea sezonului estival, iar operatorii economici de pe litoral încep să-şi pregătească afacerile pentru a oferi servicii cât mai de calitate turiştilor care vor alege litoralul românesc în acest an.
 
În acest sens, societatea Perla Majestic SA a obţinut, pe data de 4 martie, de la Primăria Constanţa, un certificat de urbanism pentru construirea unei noi clădiri. Astfel, hotelul şi restaurantul din staţiunea Mamaia deţinute de Perla Majestic SA se vor extinde cu o clădire, construită pe o structură metalică, uşor demontabilă, doar pe perioada sezonului estival 2016, deşi autorizaţia este valabilă până în 2018. 
 
Conform datelor de la Registrul Comerţului, dovada sediului expiră la 4 aprilie 2016, cu doar o lună înainte de începerea sezonului estival.
 
2016, anul investiţiilor pentru societatea deţinută de Murad - un complex imobiliar în Năvodari
 
Construirea unei noi clădiri pe perioada sezonului estival în incinta hotelului Majestic nu este singura investiţie a firmei deţinute de omul de afaceri Mohammad Murad. În toamna anului trecut, societatea Perla Majestic SA a obţinut de la Primăria Năvodari o autorizaţie de construire pentru ridicarea unui complex de cinci imobile cu câte şase etaje fiecare plus parter, în zona Mamaia Sat Camping - Hanul Piraţilor, din oraşul Năvodari. Fiecare imobil va cuprinde câte 63 de apartamente. Mai mult, clădirile vor fi dotate şi cu spaţii de recreere cu piscină, conform Planului Urbanistic Zonal aprobat prin HCL Năvodari şi Certificatului de Urbanism nr. 704 din 1.09.2015.
 
De asemenea, în zona centrală a terenului vor fi amenajate şi spaţii de recreere: o zonă cu restaurant şi café bar, cu terase în aer liber, spaţii de joacă pentru copii, spaţii de odihnă pentru adulţi, o piscină cu o zonă de şezlonguri, alei de acces şi spaţii verzi. Se va crea, de asemenea, un acces de circulaţie auto şi pietonală şi se vor amenaja locuri de parcare în incinta proprietăţii.

Despre Perla Majestic SA 

Societatea Perla Majestic SA a fost înfiinţată în anul 2010, având sediul în municipiul Bucureşti, strada Horia Măcelariu nr. 59. Capitalul social subscris este de 9.518.052,5 lei. Acţionari persoane juridice sunt: Smartcom Impex SRL (fondator), cu sediul în Bucureşti, Şoseaua Pantelimon, Spring Time-Holding SRL, cu sediul în Bucureşti, Şoseaua Pantelimon nr. 101, S.I.F. Transilvania, cu sediul social în Braşov, strada Nicolae Iorga. Acţionari persoane fizice sunt Maria Laura Petre, născută pe 19.06.1978, în Slobozia, Ialomiţa, şi Asociaţi listă. Persoane împuternicite în societate sunt: Leonard Claudiu Buianu - director general, Silviu Calafus - membru în Consiliul de Administraţie, Ahmed Haidar Mrad - preşedintele Consiliului de Administraţie şi Chirri Nabil - membru în Consiliul de Administraţie.
 
Societatea Perla Majestic SA se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.
 
Înfiinţată în anul 2008, Spring Time - Holding SRL are sediul social în Bucureşti. Cu un capital social subscris de 7.394.232,5 lei, firma îi are ca asociaţi pe: Mrad Ahmed, Mohammad Murad şi Batoul Haidar Morad. Administratorul societăţii, care se ocupă de „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“, este Mohammad Murad. În septembrie 2015, asociaţii firmei l-au împuternicit ca reprezentant al societăţii pe Chirri Nabil.

Ti-a placut articolul?

Comentarii