Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensiune turistică cu foişor şi piscină, în comuna 23 August. Agroboutique SRL a solicitat acord de mediu

ro

28 Feb, 2018 00:00 3331 Marime text
Agroboutique SRL construieşte în comuna 23 August. Societatea a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire pensiune turistică, foişor, împrejmuire, amplasare firmă luminoasă şi amenajare incinta (piscină, terase, alei, fosă septică), în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Terenul studiat se află în zona estică a comunei 23 August, parcela A383/4, tarla 89, lot 2. Beneficiarul doreşte realizarea unei investiţii care propune construirea unui imobil cu regim de înălţime P+1E, cu destinaţia de cazare turistică, a unui foişor, precum şi împrejmuirea terenului. Investiţia va presupune pe de o parte lucrări de construcţie a clădirilor şi pe de altă parte crearea unui ambient specific activităţii.
 
Această investiţie urmăreşte valorificarea potenţialului din zona judeţului Constanţa, respectiv comuna 23 August. Terenul este proprietatea societăţii Agroboutique SRL, dobândit prin vânzare-cumpărare. Pe terenul cu suprafaţă de 1.134 mp, beneficiarul propune construirea unui imobil cu regim de înălţime P+1E, cu destinaţia de pensiune turistică, a unei piscine, a unui foişor, precum şi împrejmuirea terenului. Investitorul va asigura minimum patru locuri de parcare în incinta amplasamentului. 

Agroboutique SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înmatriculată în anul 2015, Agroboutique SRL are sediul social în comuna 23 August. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Daniel Şerbănescu, născut pe 25.04.1988, în Mangalia, este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată.
 
Printre activităţile secundare se numără: cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; comerţ cu ridicata al fructelor şi legumelor; comerţ cu amănuntul al fructelor şi legumelor proaspete, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, a standurilor, a chioşcurilor şi a pieţelor; alte servicii de cazare; restaurante; activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente; alte servicii de alimentaţie, dar şi alte activităţi recreative şi distractive.
 
În anul fiscal 215, firma a avut zero salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 3.050 de lei şi un profit de 274 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii