Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronii de la Civica Med SRL îşi extind afacerile în domeniul sănătăţii

ro

30 Nov, 2015 00:00 4889 Marime text

În şedinţa Consiliului Local Municipal Constanţa din 27 noiembrie, consilierii locali au aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru zona delimitată la nord de strada I.L. Caragiale, la est de intrarea Histria şi la vest de terenuri aflate în proprietate privată. Iniţiatorii PUZ-ului sunt Nicu Manţu şi Marcela Antoanela Manţu.
 
Potrivit PUZ-ului, pe terenul de 280 mp, situat pe bulevardul IC Brătianu nr. 78, urmează să se construiască un imobil P+3 Etaje, cu funcţiunea cabinete medicale, birouri. De asemenea, pe teren se vor mai asigura zece locuri de parcare, la parterul clădirii propuse, urmând ca restul locurilor de parcare necesare funcţiunii propuse să fie asigurate pe domeniul public, de-a lungul străzii I.L. Caragiale.
 
Terenul pentru care a fost iniţiat PUZ-ul are o suprafaţă de 280 mp, este situat în municipiul Constanţa, pe bulevardul IC Bratianu nr. 78, identificat cu nr. cadastral 239207, înscris în Cartea Funciară a UAT Constanta sub nr. 23927, este proprietatea lui Nicu Manţu şi a Marcelei Antoanela Manţu, conform contractului de vânzare - cumpărare autentificat sub nr. 2397/12.12.2013 la Biroul Notarului Public Andrei Lavinia Antoaneta.
Imobilul constă în teren şi construcţie C1, în regim de înălţime parter şi suprafaţă construită la sol de 105 mp, cu funcţiunea de locuinţă, şi C2, în regim de înălţime parter, cu funcţiunea anexă gospodărească, care urmează a fi desfiinţate. În zona care face obiectul PUZ-ului se află terenuri aparţinând domeniului public şi privat al municipiului Constanţa şi terenuri proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice. Zona studiată este parte a unui cartier rezidenţial construit înainte de 1990, cu imobile în regim de înălţime P+P+1+2E, în care există şi echipamente publice la nivel de cartier.

Despre iniţiatorii PUZ-ului 

Marcela Antoanela Manţu şi Nicu Manţu sunt asociaţi în SC Civica Med SRL, Centrul de Recuperare Medicală Man SRL şi Civicon International. Despre SC Civica Med SRL şi sumele încasate de la Casa Judeţeană pentru Asigurări de Sănătate, cotidianul ZIUA de Constanţa scria în ediţia din 19 noiembrie. Reamintim că, în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2015, instituţiei private sanitare cu paturi i-a fost decontată de către CJAS Constanţa suma de 83.750 de lei. Societatea a fost înfiinţată în anul 2014 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 78. Capitalul social subscris, de 300 de lei, este compus din 30 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Firma este deţinută de Marcela Antoanela Manţu, cu cinci părţi sociale (10% din capitalul social), şi Nicu Manţu, cu 25 de părţi sociale (90% din capitalul social). Administratorul societăţii, care se ocupă de „activităţi de asistenţă spitalicească“, este Nicu Manţu.

Citeşte şi

Top decontări: CJAS Constanţa a virat în conturile Neptun Medical SRL, Rom-Gesta SRL şi Civica Med SRL peste 1,4 milioane de lei

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii