Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orion Residence modifică proiectul imobiliar din municipiul Constanța, strada Perlei

ro

17 Jan, 2022 00:00 1728 Marime text
  • Modificări la blocul ridicat de Orion Residence pe strada Perlei, din Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Orion Residence SRL.
 
Este vorba de „Modificare proiect in executie autorizat cu autorizatia de construire nr. 1770/06.12.2018 „construire imobil cu 3 corpuri de cladire subsol total cu supanta (parcare, spatii tehnice) + p+3e locuinte colective, organizare de santier si imprejmuire teren” prin modificare din imobil cu 3 corpuri de cladire subsol total cu supanta + p+3e locuinte colective in doua imobile d+p+3e locuinte colective, organizare de santier si imprejmuire teren”, propus a fi amplasat în jud. Constanta, mun. Constanta.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa şi la sediul titularului.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Reamintim că autorizaţia de construire nr. 1770 din 6/12/2018 a fost emisă pentru SC Black Sea Services SRL şi presupunea „Construire imobil subsol cu supantă (parcare, spaţii tehnice)+P+2e+3e duplex+M locuinţe colective, organizare de şantier şi împrejmuire teren“. Adresa investiţiei, potrivit autorizaţiei de construire nr. 1770 din 6/12/2018, este strada Perlei nr. 7.
 
Despre Orion Residence SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2013 și are sediul social pe strada Sulmona din Constanța. Asociați în firmă sunt Gabriel Ciocan, cu 33,34%, Sorin Sotir Culețu, cu 33,33% și Florin Costel Luchian cu 33,33%. Toți trei îndeplinesc și funcția de administratori ai firmei. În 2020, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 40.698 lei, cu un profit de 21.353 lei.
 
Pe Gabriel Ciocan îl mai regăsim în firmele Amenajări Piscicole SRL, Ana Modern Club SRL, Biosanivet SRL, Black Sea Pilots SRL, Black Sea Services SRL, Black Sea Transport SRL, Event Services SRL, International Agricultural Company Holding IAC Holding SRL, Logistic Remo Services SRL. Sorin Sotir Culețu mai este în societățiile Amenajări Piscicole SRL, Biosanivet SRL, Black Sea Pilots SRL, Black Sea Services SRL și Event Services SRL. Florin Costel Luchian mai este în Black Sea Booking SRL, Black Sea Shellfish SRL, The Ring Place SRL, Total Credit SRL și White Gate Industrial Park SRL.
 
 
Un bloc de trei etaje, ridicat de afaceristul Gabriel Ciocan, va fi modificat. Detalii din autorizaţia de construire
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii