Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Scripcaru Corneliu Cătălin investește în sudul litoralului! Bloc de 11 etaje, la Neptun, prin Lago Neptun SRL

ro

01 Feb, 2022 00:00 3844 Marime text
  • Imobilul de 11 etaje va fi amplasat în Neptun
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Lago Neptun SRL, în municipiul Mangalia.
 
Este vorba de proiectul „Construire imobil cu spații pentru locuințe de vacanță, alimentație publică, servicii și comerț, regim de înălțime D+P+Mez+1-10E+11Etehnic și împrejmuire, cu respectarea reglementărilor urbanistice menționate în cuprinsul certifictului de urbanism”,  propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, localitatea Neptun, str. Trandafirilor, nr. 6M, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la Lago Neptun SRL prin Cucoş Andreeas-Stelian.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

Despre Lago Neptun SRL

 
Conform Confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în București. Activitatea principală constă în „Dezvoltare imobiliară”. Asociat unic în firmă este Certion SRL, iar administrator este Oana Cristina Scripcaru Iosif. În anul 2020, firma a raportat 0 salariați, cu o cifră de afaceri 0 și cu o pierdere de 400 lei.
 
Conform aceleiași surse, Certion SRL mai este asociat unic în următoarele firme: Certion Alliance SRL, Certion Property SPV Two SRL, Certion SPV Development SRL, Galileo Beach Olimp SRL, Galileo Olimp Resort Residences SRL, Jakob Sonne Resort SRL, Moussay Olimp SRL, Pharos Tower SRL, Solantis Neptun SRL și Vogh Olimp SRL. Oana Cristina Scripcaru Iosif este administratorul următoarelor firme: Certion Alliance SRL, Certion Property Developers SRL, Certion SPV Development SRL, Epico Olimp SRL, Galileo Beach Olimp SRL, Galileo Olimp Resort Residences SRL, Jakob Sonne Resort SRL, Moussay Olimp SRL, Solantis Neptun SRL, Pharos Tower SRL și Vogh Olimp SRL.
 

Despre Certion SRL

 
Firma are sediul social în București, fiind înființată în anul 2016. Asociați în firmă sunt Scripcaru Corneliu Cătălin – 85%, Ionescu Theodor Cezar – 10% și Căruntu Felicia Anișoara – 5%. Scripcaru Corneliu Cătălin și Ionescu Theodor Cezar sunt administratorii firmei. În anul 2020, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 0 lei cu o pierdere de 25.628 lei.
 
Conform Confidas.ro, Felicia Anișoara Căruntu mai este asociat în Mamvri Design SRL, Ionescu Theodor Cezar mai este asociat în AC Development Team SRL. Corneliu Cătălin Scripcaru mai este în societățile Advanced Development SRL, Advanced Holding Five SRL, Advanced Holding Four SRL, Cernica Residential Park SRL, Creative Energy Solutions SA, International House SRL, International Mortgage SRL, Net Business Consult Int SRL, P P Logistic SRL și Sfbau Ploiești SRL. De menționat este faptul că Scipcaru a fost partener de afaceri cu Octavian Avrămoiu, în proiectele Neo, însă acțiunile sale au fost achiziționate de către One United Properties după retragerea din afacere.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Neo Mamaia SRL ridică mai multe imobile de 12 etaje, în Mamaia. Unde vor fi amplasate

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii