Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Mahmut Aydeniz construiește o hală în județul Constanța

ro

07 Dec, 2021 00:00 2268 Marime text
  • Omul de afaceri de origine turcă ridică o hală la Medgidia
  • Aceasta va fi amplasată pe șoseaua Constanței
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Aydeniz Prest Com SRL, care dorește să construiască o hală de depozitare la Medgidia.
 
Proiectul va fi implementat în județul Constanța, municipiul Medgidia, pe șoseaua Constanței nr. 10B, lot 2.  Mai precis, la sediul firmei Aydeniz Prest Com SRL. La aceeași adresă este și sediul unei alte societăți cunoscute – Ecofriend Recycling SRL.
 
Revenind la firma Aydeniz Prest Com SRL – a fost înființată în anul 1997, cu sediul social pe șos. Constanței 10B, la Medgidia. Asociat unic și administrator este omul de afaceri de origine turcă Mahmut Aydeniz. Capitalul social al firmei este de 1.750.000 lei. În 2020, firma a raportat 3 salariați, la o cifră de afaceri de 360.000 de lei, profitul fiind de 157.730 lei. Activitatea principală a societății este „Recuperarea materialelor reciclabile sortate”.
 
Mahmut Aydeniz mai este administrator și asociat la Ecofriend Recycling SRL și la Sterk Plast SRL, la cea din urmă fiind doar asociat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Constanța. Modificări în cadrul societății ECOFRIEND SECURITY S.R.L.


O firmă nouă, cu activitate de protecție și gardă, înființată la Constanța

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii