Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O terasă din Piaţeta Cazino din Mamaia va fi supraetajată (document)

ro

22 Nov, 2017 00:00 3909 Marime text
Investitorul Andy Ioan Vandra a înaintat la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a Planului Urbanistic de Detaliu pentru „Extindere şi supraetajare imobil existent P+M la P+1+2 etaj parţial, cu funcţiunea de spaţiu comercial la parter şi cazare la etaje“, situat în staţiunea Mamaia, zona Cazino, terasa nr. 5.
 
Amplasamentul studiat prin PUD este situat în staţiunea Mamaia, în zona Piaţeta Cazino, pe latura de sud. Conform regulamentului aferent PUZ-ului aprobat, amplasamentul studiat face parte din zona de protecţie a monumentului istoric de arhitectură ansamblul Cazino - Mamaia, situat în centrul staţiunii. Conform regulamentului aferent PUZ-ului aprobat şi avizului Ministerului Culturii, autorizarea investiţiilor în zonele de protecţie ale monumentelor istorice este condiţionată de elaborarea şi aprobarea unui PUD.
 
Conform contractului de vânzare autentificat sub nr. 340/19.03.2014, imobilul situat în Mamaia, zona Cazinoului, terasa 5, lot 1, se compune din construcţie P+M, cu destinaţia de alimentaţie publică la parter şi spaţii de cazare la mansardă, dar şi teren în suprafaţă de 352 mp.
 
Conform Planului de amplasament şi delimitare al corpului de proprietate, imobilul cu număr cadastral 23963 pentru teren şi număr cadastral 2028830 - C1 pentru construcţie, înscris în Cartea funciară nr. 239630 a localităţii Constanţa, are următorii vecini: la nord - teren Consiliul Local Constanţa, alee promenadă, la sud - alee carosabilă, domeniu public, la est - vecin terasă 5, lot 2 şi vecin terasă 6, la vest - domeniu public, spaţiu verde.
 
Amplasamentul studiat are acces din aleea carosabilă existentă din bulevardul Mamaia, adiacente parcării multietajate, aleea situată la sud de zona studiată. Accesul pietonal la amplasament se realizează din Piaţeta Cazino, zona exclusiv pietonală.
 
Construcţia cu funcţiunea de restaurant cu terasă acoperită şi terasă descoperită are un regim de înălţime P+M, având o deschidere spre Piaţeta Cazino de 9,46 metri. Suprafaţa amplasamentului este de 352 de metri şi este proprietatea privată a lui Andy Ioan Vandra şi a Danielei Vandra.
 
Andy Ioan Vandra, potrivit Registrului Comerţului, este asociat în Termar Prod-Com SRL, dar şi în două societăţi radiate: Thermar SA şi Thermar Co SRL.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la APM Constanţa de către investitor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii