Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă spălătorie va fi construită în Tuzla. Cine este investitorul (document)

ro

08 Jan, 2019 00:00 1619 Marime text
Aurelian Ciura a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța un memoriu tehnic pentru elaborarea avizului de mediu necesar construirii unui imobil cu funcțiune de spălătorie auto cu bar la parter și locuință la mansardă.
 
Potrivit proiectului, amplasamentul urmează să fie situat pe strada Constanței, în comuna Tuzla, proprietar fiind inițiatorul memoriului tehnic. Folosirea actuală a terenului este intravilan, curți construcții, iar destinația solicitată este servicii (spălătorie auto), recepție clienți și bar la parter, cu locuire la mansardă. Accesul auto în incintă se va realiza din aleea Fermei pentru a nu crea dificultăți la intrarea și ieșirea din incintă având în vedere circulația majoră pe strada Constanței. Terenul are o suprafață totală de 600 de mp.
 
Pentru activitatea de spălătorie auto se vor utiliza aparate profesionale pentru spălarea autovehiculelor. Alimentarea cu apă se va face din rețeaua de alimentare cu apă, existentă. Se estimează o capacitate de 6 mașini spălate pe oră, în cazul unei încărcări de 100% a spălătoriei. Materiile prime utilizate în cadrul spălătoriei auto (spuma activă, ceară) vor fi achiziționate de la distribuitori autorizați.
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza memoriul de prezentare depus la APM Constanța de către beneficiar.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii