Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Galaţi amenajează un restaurant în staţiunea Mamaia. Primăria Constanţa şi-a dat acordul

ro

05 Feb, 2018 00:00 4658 Marime text
Un restaurant din staţiunea Mamaia - zona Riviera şi Complex Majestic - va fi reabilitat. Montelux SRL, prin Sorin Drăgan, a solicitat şi a obţinut, de la Primăria Constanţa, pe data de 2 februarie, Certificatul de urbanism nr. 220. Actul presupune executarea lucrărilor de amenajări interioare, amenajări terasă pentru construcţie existentă cu destinaţia restaurant.

Montelux SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Galaţi. Capitalul social subscris, de 500 de lei, integral vărsat, este de 10 lei. Societatea este deţinută de Daniel Lepădatu, născut pe 18.11.1966, în Galaţi, şi Sorin Drăgan, născut pe 24.10.1977, în Galaţi, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „restaurante“, este Sorin Drăgan.
 
Printre activităţile secundare se numără: prelucrarea şi conservarea cărnii; prelucrarea şi conservarea cărnii de pasăre; fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre); lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane; construcţia de poduri şi tuneluri; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide lucrări de tâmplărie şi dulgherie; lucrări de pardosire şi placare a pereţilor; comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare; comerţ cu ridicata al deşeurilor şi al resturilor; comerţ cu amănuntul al cărnii şi al produselor din carne, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al pâinii, al produselor de patiserie şi al produselor zaharoase, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al covoarelor, al carpetelor, al tapetelor şi al altor acoperitoare de podea, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al jocurilor şi al jucăriilor, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al bunurilor de ocazie vândute prin magazine; comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet; comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, a standurilor, a chioşcurilor şi a pieţelor transporturi rutiere de mărfuri; activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre; hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; activităţi de creaţie artistică; activităţi ale centrelor de fitness; coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare; activităţi de întreţinere corporală.
 
Firma are următoarele puncte de lucru: staţiunea Mamaia, zona Riviera şi Complex Majestic - staţie termică, construcţia C1, parter, construcţia C2, construcţia C3; municipiul Galaţi, bulevardul Falezei, restaurant Pescarul; municipiul Galaţi, bulevardul Marea Unire nr. 75.
 
În anul fiscal 2014, firma a avut 29 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 1.929.976 de lei şi un profit de 29.153 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea cu 31 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 3.710.551 de lei şi un profit de 639.769 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 35 de angajaţi, cifră de afaceri de 4.616.402 lei şi un profit de 277.110 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii