Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu s-au înregistrat obiecții. Undă verde pentru investitorii care vor să construiască în zona Cazino din Mamaia

ro

02 Feb, 2021 00:00 2443 Marime text
  • Constănțenii au fost invitați să consulte „Plan urbanistic de detaliu, construire imobil cu regim de înălțime P+3E-4R, lot 18, careul 41, stațiunea Mamaia”
  • Viitoarea investiție se află în zona Cazino din Mamaia
  • Terenul pe care se propune investiția are o suprafață de 582,00 mp, și este proprietatea lui Veniamin Nicolae și a lui Veniamin Lascăr
  • Pe parcursul consultării nu au fost depuse solicitări cu privire la reglementările propuse în PUD



Constănțenii au fost invitați să consulte „Plan urbanistic de detaliu, construire imobil cu regim de înălțime P+3E-4R, zona cazino, lot 18, careul 41, stațiunea Mamaia”.
Viitoarea investiție se află în zona Cazino din Mamaia.

Terenul pe care se propune investiția are o suprafață de 582,00 mp, și este proprietatea lui Veniamin Nicolae și a lui Veniamin Lascăr.
PUD-ul vizează modul de amplasare pe parcelă a construcției propuse, respectiv un imobil cu un regim de înălțime P+3R -4R, cu funcțiunea de structură de cazare turistică / locuire în regim de cazare turistică.

În total, suprafața totală construită la sol propusă este de 407,4 mp, iar suprafața construită desfășurată este de 1629 mp.
Consultarea publică s-a încheiat, vezi secțiunea "documente" iar pe parcursul acesteia nu au fost depuse solicitări sau obiecțiuni cu privire la reglementările propuse prin Planul Urbanistic de Detaliu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii