Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări la un spațiu comercial de pe strada Ștefan cel Mare, din Constanța. Ce se va realiza

ro

30 Dec, 2022 12:16 1945 Marime text
Foto cu rol ilustrativ

Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Conceptual Med Farma SRL, care dorește să investească pe strada Ștefan cel Mare din municipiu.
 
Prin CU 3273 din data de 29 decembrie 2022, firma dorește să amenajeze un spațiu comercial pe strada Ștefan cel Mare nr. 23, bl. M1, prin modificre de compartimentări interioare, modificare fațade, cu destinația de magazin de bijuterii și amanet, montare firme luminoase. Documentul este valabil 12 luni.
 
Conceptual Med Farma SRL
 
Firma este fondată în anul 2014, cu sediul pe strada Timișanei nr. 48, din Constanța. Activitatea principală a companiei este „Comerț cu amănuntul al ceasurilor și bijuteriilor, în magazinele specializate”. Asociat unic și administrator este Mărioara Pascu, care apare și în firmele Prosper Amanet SRL și IFN Astrol Trio SRL. Firma are declrate mai multe puncte de lucru – pe bd. Tomis, nr. 391, în centrul comercial Tom, pe bd. Alexandru Lăpușneanu, în incinta City Park Mall, pe bd. Aurel Vlaicu, în incinta Vivo!, pe strada Piața 1 Decembrie, din Ploiești, cât și pe str. Ștefan cel Mare nr. 23. În anul 2021, firma a raportat 18 salariați, o cifră de afaceri de 4,4 milioane lei și un profit de 1,6 milioane lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii