Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metropol Star SRL investeşte într-un hotel de patru etaje pe care îl va ridica pe aleea Lunii

ro

07 Mar, 2018 00:00 3665 Marime text
Pe aleea Lunii din municipiul Constanţa va fi edificat un bloc de patru etaje, cu destinaţia hotel. Investitorul, societatea Metropol Star SRL, a obţinut de la Primăria Municipiului Constanţa Autorizaţia de construire nr. 231 din data de 6 martie. Actul constă în „Construire imobil P+3-4e-Hotel“.
 

Metropol Star SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2002, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 30.000 de lei, integral vărsat, este compus din 3.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Cristina Steliana Ciote, născută pe 5.09.1975, în Constanţa, este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Printre activităţile secundare se numără: cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase; cultivarea orezului; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; fabricarea sucurilor de fructe şi legume;
fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei şi a produselor zaharoase, prelucrarea ceaiului şi a cafelei; fabricarea gazelor industriale;
fabricarea coloranţilor şi a pigmenţilor; fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic; lucrări de demolare a construcţiilor; lucrări de pregătire a terenului; lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii;
comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule; comerţ cu motociclete, piese şi accesorii aferente; întreţinerea şi repararea motocicletelor; intermedieri în comerţul cu produse alimentare, băuturi şi tutun; transporturi prin conducte; depozitări; alte servicii de cazare;
restaurante; activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente; proiecţia de filme cinematografice; activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală; activităţi de difuzare a programelor de radio; închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate; activităţi ale agenţiilor de publicitate; servicii de reprezentare media; activităţi ale cluburilor sportive; activităţi ale centrelor de fitness; alte activităţi sportive; bâlciuri şi parcuri de distracţii şi multe altele.
 
Firma are următoarele puncte de lucru: Mamaia, spaţiul nr. 13 din cadrul complexului comercial situat în zona Teatrului de Vară - hotel Perla, restaurant Cleopatra, subzona 1, zona A; staţiunea Mamaia, zona Luna Park.
 
În anul fiscal 2014, firma cu doi salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 206.593 de lei şi un profit de 114.805 lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea a avut doi salariaţi, o cifră de afaceri de 272.456 de lei şi un profit de 138.410 lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: patru salariaţi, cifră de afaceri de 409.375 de lei şi profit de 180.069 de lei.
 
Societatea comercială Metropol Star SRL a fost înfiinţată de Dumitru Ciote şi Stere Ciote. În anul 2007, în firmă a fost cooptată Cristina Steliana Ciote, iar ceilalţi doi asociaţi menţionaţi s-au retras din firmă, cesionându-şi părţile sociale către noua asociată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii